Infinidat розширює стратегічний альянс з VMware на тлі зростаючого попиту на багатопетабайтні сховища на великих підприємствах

Infinidat, провідний постачальник рішень для зберігання даних корпоративного класу, оголосила сьогодні про розширення свого стратегічного альянсу з VMware, провідним новатором в області корпоративного програмного забезпечення. Infinidat розширив свої можливості з VMware за рахунок нової підтримки vSphere Virtual Volumes (vVols). Крім того, InfiniBox® тепер є першою платформою зберігання петабайтного масштабу, доступною в лабораторії хмарних рішень VMware. Ці нові віхи в тісній співпраці між двома технологічними новаторами дозволяють клієнтам ще простіше тестувати, впроваджувати і підтримувати великомасштабні середовища програмно-визначених центрів обробки даних (SDDC).

«Ми виводимо наше партнерство з VMware на новий рівень завдяки підтримці vVols і спільній роботі над Cloud Solutions Lab», – сказав Філ Булінгер, генеральний директор Infinidat. «Майже всі наші великі корпоративні клієнти обирають VMware в якості програмно-визначеної інфраструктури ЦОД. Тепер ми перебуваємо в ще кращому становищі, щоб відкривати сценарії використання наступного покоління хмар для більш широкого кола великих підприємств. Наші розширені відносини зміцнюють Infinidat як провідного постачальника систем зберігання першого рівня для VMware.

«Реалізація InfiniBox vVols піднімає планку для корпоративних середовищ віртуалізації вищого рівня, спираючись на багату історію рішень Infinidat для VMware, які забезпечують простоту в багатопетабайтному масштабі», – сказав Лі Касвелл, віце-президент з маркетингу бізнес-підрозділу VMware Cloud Platforms. «Ми дуже раді продовжити співпрацю з Infinidat, щоб підвищити цінність нашого портфеля для клієнтів – від традиційної vSphere до VMware Cloud Foundation, до нових середовищ Tanzu Kubernetes».

Лабораторія хмарних рішень VMware доступна для клієнтів і партнерів для перевірки нових робочих навантажень і клієнтських сценаріїв. Використовуючи нову технологію InfiniBox, Лабораторія хмарних рішень тепер може обробляти багатопетабайтні середовища даних. InfiniBox вже використовувався в рамках проектів VMware Cloud Solutions Lab, включаючи еталонну архітектуру Data for Good для великих даних, а також для машинного навчання в vSphere.

«Infinidat познайомив нас з передовими способами інтеграції VMware з InfiniBox і продемонстрував можливості спільного використання обох продуктів, включаючи миттєве відновлення окремих віртуальних машин», – сказав Коул Томпсон, президент і генеральний директор Virtual Data Corp. (VDC). «Можливості Infinidat роблять розгортання VMware настільки простим і надійним, що його можна виконати за години, в порівнянні з тижнями в інших продуктах. Удосконалення Infinidat підтримкою vVols засноване на перевірених рішеннях компанії в масштабі кількох петабайт»

Зберігаючи свою простоту, Infinidat диференціював підтримку vVols, зробивши настройку і роботу легше в порівнянні з альтернативними реалізаціями. Підтримка vVols в InfiniBox доповнює комплексні рішення VMware компанії і забезпечує основу для майбутніх можливостей.

Замовники також можуть використовувати нові функції vVols для використання InfiniBox в якості основного сховища (Principal Storage) в рамках гібридної хмарної платформи VMware Cloud Foundation (VCF) або за допомогою vSphere Cloud Native Storage з VMware Tanzu Kubernetes Grid. Це допомагає оптимізувати операції в мультихмарній інфраструктурі і розширює кращі в своєму класі можливості Kubernetes від Infinidat. Переваги включають узгодженість і підвищену безпеку операцій та інфраструктури в загальнодоступних і приватних хмарах, а також підвищення гнучкості і маневреності підприємства.

Infinidat викатив цю розширену підтримку для клієнтів VMware як частина нових удосконалень InfiniBox. Крім підтримки vVols, Infinidat також доповнила алгоритм глибокого навчання в основі кожного InfiniBox – Neural Cache – для поліпшення масштабованості за рахунок звільнення до третини DRAM машини. Це удосконалення коду забезпечує подальшу консолідацію сховищ та продовження можливості зростання даних.

Підтримка vVols і інші поліпшення доступні без додаткової оплати в останній версії програмного забезпечення InfiniBox.

Для отримання додаткової інформації про продукти Infinidat прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу: infinidat@asbis.ua

Про Infinidat

Infinidat допомагає підприємствам і постачальникам послуг розширювати свої конкурентні переваги, засновані на даних, у великих масштабах. Програмно-орієнтована архітектура Infinidat, забезпечує затримку менше мілісекунд, 100% доступність і масштабованість при значно нижчій сукупної вартості володіння, ніж у конкуруючих технологій зберігання. Компанія була заснована піонером індустрії зберігання даних Моше Янай в 2011 році і на сьогоднішній день відвантажила понад 7,1 ЕБ по всьому світу. Штаб-квартира корпорації розташована в Герцлії, Ізраїль, а штаб-квартира США – Уолтем, штат Массачусетс.