ASBIS готує своїм клієнтам пропозицію мережевих рішень Edgecore в регіонах EMEA (Європа

ASBIS підписує дистриб'юторську угоду з Edgecore Networks

У червні 2022 року проектний дистриб'ютор ASBIS підписав партнерську угоду з Edgecore Networks, додавши до свого зростаючого портфеля мережевих рішень провідні апаратні та програмні продукти. Угода поширюється на регіони EMEA і включає в себе всі 27 країн, де працює ASBIS. 

Edgecore Networks пропонує масштабовані, конвергентні мережеві рішення для різних потреб клієнтів, направлені на центри обробки даних, постачальників телекомунікаційних послуг, постачальників керованих послуг та підприємств. Провідні Open Networking рішення від Edgecore включають повну лінійку Open Networking комутаторів Ethernet 1G-400G, Core маршрутизаторів , шлюзів стільникових зв’язку , віртуальних OLT PON, пакетних транспондерів і точок доступу Wi-Fi.. Основна філософія Edgecore Networks полягає в наданні професійних дротових і бездротових рішень від Edge до Сore елементів мережі.  

 «Це чудова новина для нас і широкого кола клієнтів ASBIS в регіоні EMEA, які тепер отримають вигоду від розширеного вибору, більшого контролю і зниження TCO, які надають продукти Edgecore. Довіряючи дистрибуцію вправним рукам наших місцевих команд, ми очікуємо на вражаючі результати». – прокоментував Марек Хоріл, директор з маркетингу продуктів в ASBIS. 

 «Ми раді, що ASBIS є одним із дистриб'юторських партнерів Edgecore на ринку EMEA, що розширює нашу представленість у регіонах EMEA та представляє наші провідні мережеві рішення через дистриб’юторські мережі ASBIS. Це ще один важливий крок на нашому шляху до зміни способу зв’язку між світом, і ми впевнені, що у нас буде багато приводів для святкування нашого партнерства в майбутньому,- зазначила Мішель Шу, віце-президент з продажу EMEA/CIS, Edgecore Networks. 

 

Про АСБІС 

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) є провідним проектним дистриб’ютором, розробником оригінального обладнання та постачальником рішень у сфері ІТ, інтернету речей, та ШІ ( штучного інтелекту) у країнах Центральної та Східної Європи, Близького Сходу. Компанія спеціалізується на проектній дистрибуції, рішеннях для ринку B2B і розповсюдженні продуктів ІКТ від основних постачальників. Спеціалісти Групи є провідними фахівцями на IT-ринку й успішно налаштовують апаратні продукти та програмні елементи, хмарні послуги й технології для створення конкурентоспроможних рішень. Для отримання додаткової інформації відвідайте вебсайт компанії за адресою www.asbis.com 

Про мережі Edgecore 

Edgecore Networks Corporation є дочірньою компанією Accton Technology Corporation, провідного мережевого ODM. Edgecore Networks надає дротові та бездротові мережеві продукти та рішення через торгових партнерів і системних інтеграторів по всьому світу для центрів обробки даних, постачальників послуг, підприємств і малих і середніх клієнтів. Edgecore Networks є лідером у сфері відкритих мереж, надаючи повну лінійку відкритих точок доступу Wi-Fi, пакетних транспондерів, віртуальних PON OLT, шлюзів стільникового зв’язку та комутаторів 1G, 10G, 25G, 40G, 100G і 400G OCP-Accepted™. які пропонують вибір комерційного та відкритого програмного забезпечення NOS та SDN. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.edge-core.com.www.edge-core.com.