ASBIS Enterprises Plc

ASBIS ПІДПИСАЛА ПАРТНЕРСЬКУ УГОДУ З Q-NOMY, ПРОВІДНИМ ПОСТАЧАЛЬНИКОМ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЩО НАДАЄ ПЕРЕДОВІ ПРОГРАМНІ РІШЕННЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Згідно з контрактом, ASBIS буде надавати широкий спектр продуктів Q-nomy своїм клієнтам з Європи. Одним з флагманських продуктів є Q-Flow – унікальний програмний комплекс, що об'єднує в собі функції планування зустрічей, управління потоками клієнтів, управління бізнес-процесами та управління взаємодією з клієнтами, що дозволяє оптимізувати багатоканальне обслуговування клієнтів.

В рамках співпраці ASBIS планує запустити демо-проект інтеграції Q-Flow в лікарні JU Dom Zdravlja Kiseljak в Боснії і Герцеговині. Перший етап інтеграції буде зосереджений на головному офісі в Киселяку, а згодом – охопить всі машини швидкої допомоги в муніципалітеті Киселяк. Цей проект підніме місцеву медицину на якісно новий рівень. Подібні проекти заплановані і в інших країнах Східної Європи.

"Пропонувати нашим партнерам виняткові програмні рішення для бізнесу, здатні задовольнити їхні потреби, від найкращих постачальників – наш головний обов'язок. Тому ми раді повідомити про розширення пакету рішень ASBIS унікальними програмними рішеннями від компанії Q-nomy, які користуються високим попитом на п'яти континентах серед фінансових, роздрібних, телекомунікаційних, медичних, освітніх та урядових організацій". – Костас Ціамаліс, заступник генерального директора ASBIS Group.

 

Q-nomy – провідний постачальник програмного забезпечення, що надає рішення, які оптимізують по-справжньому багатоканальні цифрові та фізичні бізнес-процеси та клієнтські подорожі.
Q-nomy допомагає світовим брендам підвищити ефективність роботи, оптимізуючи процес обслуговування клієнтів у фізичних та онлайн точках продажу, сервісу та обслуговування. Q-nomy має офіси в Північній Америці та центр досліджень і розробок в Ізраїлі, а також понад 1 000 установок на п'яти континентах у сфері охорони здоров'я, роздрібної торгівлі, телекомунікацій, фінансів, освіти та урядових організацій.