Твори. Збирай. Прискорюйся. Найкращий процесор для робочих станцій.

AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-Series

Процесори AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-серії розширюють можливості попереднього покоління за рахунок неперевершеної продуктивності та виняткових функцій платформи для ринку робочих станцій. Засновані на передовій архітектурі "Zen 4" з технологією 5 нм, це покоління легко перевершує конкурентів у вимогливих професійних додатках та складних робочих навантаженнях, таких як створення моделей у Revit.

Для багатопотокових робочих навантажень процесори Threadripper PRO пропонують до 96 ядер і 192 потоків, що є найбільшою кількістю ядер серед усіх процесорів робочих станції для складних симуляцій, генеративного проектування, рендерингу та завдань компіляції програмного забезпечення. В таких випадках користувачі можуть побачити підвищення продуктивності до двох разів у таких інструментах, як Хаос V-Ray. Крім того, процесори Ryzen Threadripper PRO 7000 WX- серії пропонують до 384 МБ кеш-пам'яті третього рівня, а також вісім каналів для оперативної пам'яті DDR5 для додатків, які потребують великого обсягу пам'яті та пропускної здатності.

Запуск проходить через OEM та SI партнерів, із обраними моделями, що з'являться у роздріб, ці процесори підтримуються тривалою співпрацею з партнерами з розробки програмного забезпечення для оптимізації продуктивності широкого спектру завдань. З технологіями AMD PRO вони надають повний набір функцій, необхідних для сучасних підприємств. Бізнес-лідери та особи, які приймають рішення у сфері ІТ, можуть скористатися перевагами передових функцій безпеки, надійних інструментів управління та стабільності корпоративного рівня, щоб забезпечити швидку та надійну роботу в будь-якій ситуації.