Абсолютна зміна гри з роздільною здатністю 1440p. Побудована  на революційній архітектурі AMD RDNA™2

ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЩОБ ДОМІНУВАТИ В ГРІ

Представляємо відеокарти AMD Radeon™ RX 6700 XT, що створені на базі революційної архітектури AMD RDNA™ 2. AMD Radeon™ RX 6700 XT, розроблені для забезпечення максимального ігрового досвіду з роздільною здатністю 1440p – нове покоління ігор з яскравими зображеннями та покращеним досвідом. 

Потужна продуктивність для 1440p
Відеокарти AMD Radeon™ RX 6700 XT забезпечують серйозні ігрові можливості 1440p та надвисоку частоту кадрів. Отримайте до 40 високопродуктивних обчислювальних блоків, новаторський кеш AMD Infinity Cache та до 12 ГБ виділеної пам'яті GDDR6. Випробуйте новий рівень ігрової продуктивності за допомогою технології AMD Smart Access Memory, коли ви поєднуєте графічну карту AMD Radeon™ RX 6700 XT з процесором AMD Ryzen™ серії 5000 для настільних ПК.

Яскраві візуальні ефекти
Завдяки захоплюючим ігровим технологіям та підтримці DirectX® 12 Ultimate, відеокарти AMD Radeon™ RX 6700 XT залучають вас до гри. Насолоджуйтесь іграми з роздільною здатністю 1440p з реалістичним освітленням, тінями та віддзеркаленнями, а також богатою деталізацією, завдяки DirectX® Raytracing (DXR), затінення зі змінною швидкістю (VRS) та характеристикам AMD FidelityFX, оптимізованим для архітектури AMD RDNA™ 2.

Підвищений досвід
Піднімайте рівень до максимальної швидкості реагування та плавних ігор за допомогою ігрової технології з низькою затримкою від AMD Radeon™ Anti-Lag та AMD Radeon™ Boost.1, 2. Покращте свій ігровий досвід за допомогою новітньої технології HDMI™ 2.1 VRR з більше ніж 1300 AMD FreeSync™ ігровими дисплеями на вибір та підтримкою материнських плат із технологією PCIe® 4.0.

Одна ігрова ДНК для ПК та консолей
Архітектура AMD RDNA™ 2 є основою ігрових ПК та консолей наступного покоління. Це фундамент революції в ігровій графіці для ПК та хмарних ігор. AMD RDNA ™ 2 покращує та уніфікує візуальні ефекти та ігровий процес на багатьох ігрових платформах, як жодна інша графічна архітектура раніше. 

1. Radeon ™ Anti-Lag сумісний з API DirectX 9 та DirectX 11, Windows 7 та 10. Апаратна сумісність включає GCN та новіші споживчі dGPU Ryzen 2000 та більш новіші APU, включаючи конструкції з гібридною та зйомною графікою. Немає підтримки mGPU. GD-157 
2.  Radeon ™ Boost сумісний з Windows 7 та 10 лише у деяких іграх. Апаратна сумісність включає RX 400 та новіші споживчі dGPU, Ryzen 2000 та новіші APU, включаючи гібридні та знімні графічні конфігурації. Немає підтримки mGPU. Список сумісних назв див. На  
https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost.

3. Технологія AMD FreeSync ™ вимагає графіки AMD Radeon ™ та дисплей, що підтримує технологію FreeSync, сертифіковану AMD. Технологія AMD FreeSync ™ Premium додає вимоги до обов'язкової компенсації низької частоти кадрів та частоти оновлення щонайменше 120 Гц при мінімальному FHD. Технологія AMD FreeSync ™ Premium Pro додає вимоги до дисплея, щоб відповідати тестам на відповідність AMD FreeSync Premium Pro. Для отримання детальної інформації див. Www.amd.com/freesync. Перед покупкою підтвердьте можливість у виробника системи. GD-127
GODFALL ™ Опубліковано та розповсюджено Gearbox Publishing. Gearbox та логотип Gearbox Software є зареєстрованими товарними знаками, а логотип Gearbox Publishing є товарним знаком компанії Gearbox Enterprises, LLC. © 2021 Counterplay Games Inc. Всі права захищені.
© 2021 The Codemasters Software Company Limited ("Кодемастри"). Всі права захищені. «Codemasters» ®, логотип Codemasters та «DiRT» ® є зареєстрованими товарними знаками, що належать Codemasters. “DIRT 5” ™ і “RaceNet” ™ є товарними знаками Codemasters. Всі права захищені. Усі інші авторські права або торгові марки є власністю їх відповідних власників і використовуються за ліцензією. Розроблено Codemasters.
© 2021 Advanced Micro Devices, Inc. Всі права захищені. AMD, логотип AMD Arrow, Ryzen, Radeon та їх комбінації є товарними знаками Advanced Micro Devices, Inc.
HDMI, логотип HDMI та High-Definition Multimedia Interface є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками HDMI Licensing, LLC у США та / або інших країнах. USB Type-C® та USB-C® є зареєстрованими торговими марками USB Implementers Forum. Інші назви продуктів, що використовуються в цьому документі, призначені лише для ідентифікації та можуть бути товарними знаками відповідних компаній.
PID # 20587117-M