Один із найбільших ІТ-дистриб'юторів України повідомляє про зміни в керівництві компанії

АСБІС-Україна повідомляє про зміни в керівництві компанії

1 листопада 2018 року Денис Абрамов залишив посаду генерального директора АСБІС-Україна. Відтепер компанію очолюватиме Віталій Мельниченко, який раніше керував департаментом по роботі з рітейлом.

За час роботи в компанії АСБІС-Україна, який складає понад 20 років, Денис Абрамов зробив значний внесок у її розвиток. Як генеральний директор він очолив АСБІС-Україна 1 квітня 2015 року, в період стагнації на ринку ІТ-дистрибуції. Завдяки його керівництву в компанії відбулися важливі позитивні зміни: реструктуризація, посилення контрактної взаємодії з партнерами-вендорами, підвищення якості роботи з партнерською мережею, що сприяло збільшенню прибутку компанії в 17 разів.

Віталій Мельниченко приєднався до команди АСБІС-Україна в 2016 році, очоливши напрямок роботи з рітейлом. Професійний досвід Віталія – це понад 15 років експертизи в організації та управлінні продажами. В активі його досягнень:  впровадження сучасних технологій ведення бізнесу на зростаючих висококонкурентних ринках, вибудовані ефективні системи менеджменту продажів із високими фінансовими показниками, розвиток ОЕМ-напрямків у великих компаніях, керування процесами виведення компаній в окремі бізнеси.

«У АСБІС-Україна – унікальний портфель брендів, надійні партнери, злагоджена команда професіоналів, – зазначив Денис Абрамов. – Я переконаний, що досвід та енергія Віталія Мельниченка допоможуть компанії зростати й надалі та досягати своїх найамбітніших цілей. Бажаю Віталію найкращих досягнень».

«Я вдячний керівництву міжнародного холдингу ASBIS за довіру, а Денису – за плідну тісну співпрацю та підтримку моїх подальших планів. На новій посаді я маю намір продовжувати стратегію та вектор розвитку, якого АСБІС-Україна дотримується в останні роки, та докладу всіх зусиль задля ще більшого пришвидшення темпів росту компанії та покращення високих міжнародних стандартів дистрибуції АСБІС-Україна», – прокоментував Віталій Мельниченко, новий генеральний директор АСБІС-Україна.

Міжнародний холдинг ASBIS дякує Денису Абрамову за чудову роботу та бажає успіхів у його подальшому професійному та кар'єрному розвитку.