Фахівці АСБІС-Україна провели тренінг для вчителів із користування інтерактивною панеллю Prestigio Multiboard

Тренінг для вчителів із користування інтерактивною панеллю Prestigio Multiboard

Сучасні цифрові технології впевнено вкорінюються в українській освітній сфері. В рамках підтримки високої якості навчання та виконання зобов'язань перед споживачами Prestigio Multiboard компанія АСБІС-Україна запровадила серію розширених тренінгів для викладацького складу. Практикум із функціональних можливостей інтерактивної панелі та програмного забезпечення для неї проходить у школах, де було встановлено обладнання.

Чергове заняття із технологічної підготовки освітян було проведено 2 листопада в місті Стрий, що на Львівщині. В заході взяли участь 22 викладача навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня – гімназія ім. Митрополита Андрея Шептицького». Педагоги успішно опанували створення цифрових інтерактивних уроків на мультиборді та отримали іменні сертифікати міжнародного зразка.

Нагадаємо, що у вересні цього року стартувала реформа Міністерства освіти і науки України «Нова українська школа», що серед іншого передбачає широке використання новітніх ІТ-технологій для організації сучасного освітнього середовища. Відповідно до концепції низка вітчизняних шкіл придбала для користування мультиборди Prestigio, офіційно рекомендовані Інститутом модернізації змісту освіти.

Мультимедійна панель Prestigio Multiboard – це пристрій нового покоління із безпечним для зору сенсорним дисплеєм, що має функції створення та управління контентом (писання, малювання, 3D-моделювання) та написання інтерактивних уроків простим дотиком. Спеціальне програмне забезпечення від виробника дозволяє підключати декілька цифрових пристроїв одночасно для колективної роботи в класі, отримувати автоматизовану аналітику результатів контрольних робіт і тестувань тощо.

«Інтерфейс Prestigio Multiboard є простим та інтуїтивно зрозумілим, проте не варто забувати, що користувацький досвід у мешканців маленьких містечок та селищ може бути не дуже поглибленим. Саме з огляду на це ми запровадили докладний інструктаж для вчителів навчальних закладів, оснащених інтерактивною панеллю. По-перше, це допомагає впевнитися, що всі функції пристрою застосовуються із максимальною ефективністю. По-друге, це дає можливість отримати зворотній зв’язок безпосередньо від користувачів продуктом. Ми раді, що завдяки нашим зусиллям вдасться підвищити рівень технологічної культури в багатьох куточках нашої країни, щоб забезпечити найсучасніший рівень освіти для української молоді», – зазначила Ганна Волковинська, керівник напрямку Prestigio Solutions АСБІС-Україна.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний і прогресивний партнер та роботодавець з великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг із 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів і безліччю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Міжнародний бренд Prestigio протягом 15-ти років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio – смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення – успішно продається в 30 країнах світу. Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

Більше інформації: www.prestigio.com