Компанія ASBIS розширила лінійку продуктів Ubiquiti

ASBIS пропонує Cloud Key Enterprise від Ubiquiti – рішення для оптимізації продуктивності мережі

Ubiquiti Cloud Key Enterprise – це мережевий контролер, що спрощує управління і моніторинг пристроїв UniFi в корпоративних мережах. Він дає змогу адміністраторам зручно керувати такими мережевими пристроями, як точки доступу Wi-Fi, комутатори, маршрутизатори та системи відеоспостереження. Крім того, він дає змогу оперативно реагувати на проблеми, що виникають, забезпечуючи ефективну роботу мережі. Ключовою перевагою продукту є його хмарний дизайн, який забезпечує гнучкість і масштабованість для підтримки стабільної та надійної мережевої інфраструктури. Ця особливість дає змогу мережевим адміністраторам керувати мережею віддалено в будь-який час, що робить його вельми рекомендованим для корпоративних мереж.

Ключові особливості

  • Керування 1000+ пристроями мережі UniFi і 10 000+ клієнтами.
  • Повний форм-фактор 1U.
  • Порт LAN 10G SFP+ і GbE RJ45.
  • Резервні блоки живлення (БЖ) потужністю 2*550 Вт.
  • Процесор 16-ядерний Intel® Xeon® SP Gold 5218 @ 2,3 ГГц.
  • Пам'ять 2*16 ГБ DDR4 ECC RDIMM
  • Вбудована пам'ять 256 ГБ


Завантажити специфікацію

Про Ubiquiti

Ubiquiti Inc. зосереджена на демократизації мережевих технологій у глобальному масштабі — сукупні поставки майже 85 мільйонів пристроїв відіграють ключову роль у створенні мережевої інфраструктури в більш ніж 200 країнах і територіях по всьому світу. Професійні мережеві продукти Ubiquiti працюють на базі програмних платформ UNMS та UniFi, щоб забезпечити розподілений доступ до Інтернету високої пропускної здатності та уніфіковане управління інформаційними технологіями відповідно.

Ubiquiti, логотип U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi та UFiber є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками компанії Ubiquiti, Inc. у США та інших країнах. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.ui.com/.