Новинки ISC–2019

Supermicro – в авангарді великих наукових досліджень землі та космосу

На виставці ISC–2019 у Франкфурті, Німеччина, компанія Supermicro представила системи, що використовуються провідними світовими вченими і промисловими розробниками. В центрі експозиції – 1U Petascale All-Flash NVMe, BigTwin™, SuperBlade®, ГП-системи NVIDIA для ШІ та глибокого навчання. 

Компанія Supermicro Computer, світовий лідер у галузі корпоративних обчислювальних рішень, екологічно безпечних технологій для зберігання даних та мережевої взаємодії, презентувала серверні системи і сховища даних, що забезпечують фундамент для найважливіших проривів у безлічі прикладних сценаріїв НРС. Найбільш недавнім прикладом є зображення чорної діри, отримані з галактики, розташованої на відстані 55 млн світлових років від Землі, а також доручення від Центру кліматичного моделювання NASA забезпечити розширення та модернізацію систем для свого співтовариства дослідників Землі та космосу. 

На ISC–2019 компанія продемонструвала інноваційну лінійку петабайтних сховищних серверів NVMe™ 1U з підтримкою флеш-технології нового покоління. Новинка характеризується високою пропускною спроможністю сховища та IOPS, підтримкою NVMe over Fabrics, простотою та економічністю експлуатації. Ці системи 1U підтримують до 1 Пб швидкодіючої пам'яті з 32 фронтальними «гарячезамінюваними» SSD-дисками у форм-факторах U.2, EDSFF и NF1. 

Також Supermicro пропонує своїм клієнтам комплексний портфель рішень на базі графічного процесора NVIDIA. Подібні сервери не лише максимально підвищують продуктивність та ефективність на системному рівні, але й надають гнучкий вибір функцій, включно із найсучаснішими опціями мережевої взаємодії та зберігання даних. Наприклад, продуктивність Supermicro SuperServer на базі NVIDIA HGX-2, 9029GP-TNVRT, в одному корпусі досягає 2 PetaFLOPS. 

Унікальна розробка Supermicro – ресурсоекономічна архітектура Resource-Saving, що розділяє ЦП, пам'ять та інші підсистеми, дозволяючи здійснювати модернізацію кожного елементу незалежно від інших. Подібна концепція надає власникам дата-центрів можливість скоротити витрати на цикли оновлення обладнання, а також знизити показник TCE. Додаткову економію забезпечує технологія спільного використання енергоресурсів та систем охолодження, а також рішення з природним повітряним охолодженням. 

Наведені нижче лінійки продуктів Supermicro підтримують ресурсоекономічні характеристики, гарантуючи не лише виняткову продуктивність, але й чудову практичну цінність: системи SuperBlade® з двох- та чотрирьохгніздовими блейд-серверами із підтримкою передових 205-ватних процесорів, NVMe, комутаторів 100G EDR InfiniBand або 25G/10G Ethernet, резервних джерел постійного/змінного струму та модулів буферних акумуляторів Battery Backup (BBP); BigTwin™ із надвисокими показниками продуктивності та щільності в чотирьохвузловому варіанті 2U, де кожен вузол підтримує 24 модуля DIMM, шість дисків NVMe із можливістю «гарячої» заміни та гнучкі функції мережевої взаємодії; 4U FatTwin™ у різноманітних комбінаціях введення/виведення, пам'яті та зберігання даних для найбільш оптимізованих прикладних хмарних сценаріїв, корпоративних процесів та НРС. 

«Будучи розробником апаратних рішень, ми вкладаємо великі зусилля та кошти в створення ресурсоекономічних серверів, графічних процесорів та сховищ даних, включно із шасі, джерелами живлення, вентиляторами та іншими підсистемами з 12-річним терміном служби. Тим самим ми прагнемо допомогти нашим кінцевим споживачам скоротити витрати на енергоресурси та придбання нового обладнання, одночасно зменшуючи об'єми IT-відходів», – зазначив Чарльз Лян, президент та головний виконавчий директор Supermicro.  

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. 

Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. 

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників. 

Більше інформації: www.asbis.ua 

Компанія Supermicro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку. 

Детальніше: http://supermicro.com