Pure Storage знову корінним чином змінив ринок систем зберігання даних.  Flasharray//X

Pure Storage Flasharray//X можна замовити на тестування

Інноваційне рішення FlashArray//X від Pure Storage – перший 100% NVMe масив all-flash корпоративного класу «з коробки», створений для епохи хмарних технологій та гібридних архітектур. Flasharray підходить для будь-якої IT-задачі: від прискорення невеликого застосунку до 3 ПБ на модулях зберігання DirectFlash™. 

Поєднання 100% NVMe та 100% програмно-конфігурованої флеш-пам'яті забезпечують високу продуктивність і щільність ємності в all-flash масиві для основних корпоративних середовищ та застосунків із можливістю масштабування в режимі онлайн нового покоління. Єдина СЗД із прискореним доступом спрощує організацію керування, знімає навантаження обробки введення/виведення з ЦП і обмеження у масштабуванні, вивільняє до 30% обчислювальної потужності. Інноваційне рішення дає можливість серверам без дисків та зазначення стану підключатися до єдиного сховища в паралельній оптимізованій архітектурі, надає загальний пул зберігання даних для десятків клієнтів, централізовано керованих і підключених за допомогою мереж із високою пропускною спроможністю та низьким часом відгуку. 

Характеристики продуктивності нового рішення вдвічі вищі за попереднє покоління AFA: ефективна ємність складає до 3 ПБ в 6U флеш-масиві // X90, і дозволяє досягати максимальної швидкості та консолідації всіх робочих навантажень. 

Програмно-конфігурована основа Flasharray//X Purity for Flasharray™ володіє модулями DirectFlash™, глобальним керуванням флеш-пам'яттю та підтримкою Fabric, а також системою простого і швидкого оновлення за програмою Evergreen™ для кожного наступного випуску.

Технологія DirectFlash Fabric дозволяє підвищити продуктивність критично важливих застосунків, зокрема і веб-застосунків, які зазвичай використовують СЗД із прямим підключенням. Таким чином Pure стала першим виробником корпоративних систем зберігання даних, який повноцінно підтримує транспортні опції NVMe-oF RoCE. Це дозволяє бізнесам розміщувати флеш-носії ближче до застосунків, покращувати доступ у реальному часі, збільшувати продуктивність застосунків SAN і DAS у процесі консолідації, а також швидкість NVMe/RoCE.

Flasharray//X під керуванням DirectFlash™ забезпечує вдесятеро ефективніші показники енергоспоживання, охолоджування та займаного місця порівняно з іншими рішеннями, що означає зниження ціни за терабайт і підвищення рентабельності процесів. Установка самокерованого масиву all-flash за принципом plug-n-play займає не більше години. FlashArray забезпечує підключення до сервісної хмари з предиктивною підтримкою, аналітикою і захистом. Функціонал рішення – вбудований, платформа – повністю автоматизована, у разі потреби стороннього втручання FlashArray надсилає власникам повідомлення на смартфон.

Сімейство FlashArray із врахуванням сервісного обслуговування, збоїв та загальної модернізації з переходом на системи нового покоління має підтверджену надійність 99,9999%. Це означає, що дані компаній будуть завжди доступними, швидкими та надійними.

Компанія АСБІС-Україна, дистриб'ютор рішення, надає можливість тестування обладнання Pure Storage в реальних умовах.

Для отримання додаткової інформації та умов звертайтеся до експерта АСБІС-Україна Андрія Шепеля, BDM Storage Solutions: pure@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

PureStorage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner 4 роки поспіль у категорії Solid-State Arrays, незалежний виробник платформ зберігання систем даних (FlashArray, FlashBlade, спільне із Cisco-конвергентне рішення FlashStack).

Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива обладнанню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure має найвищий у галузі індекс лояльності NPS (86,6%), сертифікований Satmetrix.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com