Компанія Infinidat оголосила про старт програми порятунку даних для замовників IBM

Infinidat запустила програму «Порятунку даних для замовників IBM»

Компанія Infinidat, постачальник мультипетабайтних рішень для зберігання даних, оголосила про старт програми порятунку даних для замовників IBM, стурбованих закриттям компанією свого інноваційного центру з систем зберігання даних. Infinidat ухвалила таке рішення у зв'язку з появою великої кількості питань від замовників IBM з приводу тиску у бік переходу від СЗД високого класу до нижчого рівня, а також появи повідомлень про звільнення у відповідному підрозділі. 

«IBM створила ринок високопродуктивних систем зберігання даних. Однак, незважаючи на відданість компанії зберіганню даних для мейнфреймів z/OS, звільнення в їхньому центрі розробки в Тель-Авіві та відсутність архітектурних інновацій демонструють явне ігнорування напряму зберігання відкритих систем, – каже Стен Заффос (Stan Zaffos), старший віце-президент Infinidat. – Опора компанії на застарілу архітектуру сховищ та їхня готовність звільняти розробників, а останнім часом і розробників XIV та A9000, змусили багатьох замовників IBM шукати стратегію виходу».

«IBM останнім часом в першу чергу приділяла увагу викупу акцій, а не інвестиціям у НДКР. Лідерство в капіталомістких секторах, таких як хмарні та корпоративні сховища даних, неможливе в подібних умовах, – відзначає Моше Янаї (Moshe Yanai), голова та виконавчий директор Infinidat. – Саме тому ми пропонуємо безкоштовну, безризикову міграцію на InfiniBox – сучасний золотий стандарт для простих у використанні систем зберігання в петабайтному масштабі».

В рамках цієї програми кожен замовник IBM у всьому світі, що має контракт на підтримку для A9000/R, XIV або інших рішень IBM для зберігання даних, має право на безкоштовну міграцію на InfiniBox. Програма InfiniBox FLX забезпечує надвисоку продуктивність, просту систему оплати за фактом використання, 100% гарантію доступності та безкоштовне повне оновлення обладнання кожні три роки протягом усього терміну дії. Для замовників, що бажають придбати сховище, Infinidat також пропонує модель Capacity-on-Demand CapEx для отримання потрібного обсягу в будь-який час. Для зниження вірогідності виникнення ризиків у майбутньому Infinidat також безкоштовно надає послуги перенесення даних в InfiniBox або InfiniBox FLX для більшості установок.

«Ми не можемо контролювати те, що IBM вирішить зробити з такою чудовою технологією як XIV, але ми можемо допомогти їхнім замовникам, і гарантувати, що їхні потреби в зберіганні даних будуть задоволені, – підкреслив Ден Шпранг (Dan Shprung), віце-президент Infinidat у регіоні EMEA. – Infinidat пропонує більш швидке та надійніше петабайтне сховище за невисоку вартість. Ми будемо раді бачити всіх замовників IBM у родині Infinidat».

Всі рішення Infinidat доступні через офіційного дистриб'ютора – компанію АСБІС-Україна.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за адресою infinidat@asbis.ua 

 

Довідка 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річною історією роботи в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, що має 30 000 активних клієнтів та велику кількість професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Infinidat –глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).

Докладніше: www.infinidat.com