15 листопада провідний світовий виробник інтегральної електроніки AMD представив модель графічних карт Radeon™ RX 590 Fatboy. Компанія АСБІС-Україна повідомляє про надходження нової лінійки у продаж в Україні з 30 листопада цього року.

СТАРТ ПРОДАЖУ ВІДЕОКАРТ AMD RADEON™ RX 590 GPU

Особливістю AMD Radeon™ RX 590 Fatboy OC+ є базування на оновленій архітектурі Polaris 30, завдяки якій процесор працює із надшвидкісною базовою тактовою частотою до 1600 МГц. Серед інших характеристик – відеопам’ять GDDR5 об’ємом 8 Гб із розрядністю шини 256 біт, інтерфейс – PCI-Express 3.0 x16, підтримка DirectX 12 і технології VR Ready для роботи з віртуальною реальністю.

Інноваційна графіка Radeon™ RX 590 розкриває найновіші та найоптимальніші можливості для геймерів, пов’язані з потоковою передачею даних, обміном інформацією і точністю налаштувань. Вона забезпечує винятково плавний та швидкісний хід гри, що зумовлює захоплення процесом та приносить цілковите задоволення. Розробка матиме регулярне безкоштовне оновлення програмного забезпечення.

«Серед людей, залучених до світу комп’ютерних ігор, не вщухають дебати про те, який відеоадаптер краще і в якій збірці. Це дає виробникам зворотній зв’язок і спонукає їх постійно вдосконалювати свої винаходи. Наша компанія має на меті надати вітчизняним споживачам якомога більше розмаїття вибору найсучаснішої техніки і компонентів, аби кожен міг підібрати собі до вподобань та потреб той чи інший продукт. Інноваційна надпотужна відеокарта AMD Radeon™ RX 590 стане гідним претендентом для комплектації ПК, що застосовується для значних графічних навантажень. Новинка вже доступна українським геймерам, розробникам 3D графіки та просто зацікавленим користувачам для тестування та плідної експлуатації», – прокоментував нове надходження Володимир Юрко, керівник напрямку «Компоненти» компанії АСБІС-Україна 

Запитання та заявки на придбання AMD Radeon™ RX 590 можна надсилати за адресою: vga@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) – американська компанія-виробник інтегральної мікросхемної електроніки; один з найбільших світових виробників центральних та графічних процесорів, чіпсетів для материнських плат.