АСБІС-Україна, розширює лінійку продуктів Samsung

В листопаді асортимент продукції поповнили серверні SSD – накопичувачі.

Лінійка SSD – накопичувачів від Samsung розроблена на основі провідної технології V-NAND для центрів обробки даних ОЕМ та звичайних клієнтів.

Дані продукти розроблено спеціально для SMB-  та IT – спеціалістів: продукція відповідає вимогам надійності та продуктивності. Накопичувачі 860 DCT, 883 DCT, 983 DCT з наднизьким рівнем затримки оптимізовані для зберігання будь-яких даних. Серед інших переваг: ємність до 3,84 Тb, зменшена сукупна вартість володіння та спрощене технічне обслуговування. Саме ці характеристики дозволяють створити потужний центр обробки даних.

Технічне обслуговування SSD – накопичувачів спрощене завдяки наявності програмного забезпечення Samsung SSD. Забезпечуючи оновлення прошивки, стирання даних, налаштування надвисоких резервів та інформацію про стан диска, програмне забезпечення SSD Toolkit дозволяє користувачам переглядати та відслідковувати S.M.A.R.T. атрибути.

Розроблені компанією Samsung SSD – компоненти відповідають всім стандартам якості. Обладнання DRAM, V-NAND, контролер та прошивка розроблені та виготовлені в належних умовах, побудовані на основі великого досвіду в технології обробки даних ОЕМ.

З листопада накопичувачі моделей 860 DCT, 883 DCT, 983 DCT вже доступні зі складу АСБІС – Україна.

Ваші запити на обладнання Samsung ви можете надсилати на адресу: samsung@asbis.ua