У грудні в ТРЦ Lavina Mall м. Київ відкриється новий магазин мережі iOn

Магазин iOn, офіційний партнер Apple, відчинить свої двері для Киян

У грудні в ТРЦ Lavina Mall м. Київ відкриється новий магазин мережі iOn, яка стала першим на території України авторизованим представником компанії Apple в статусі Premium Reseller.

В магазині площею 170 м2 розташуються стенди з повним асортиментом компанії: відомі в усьому світі iPhone, AppleWatch, iPad, iMac і MacBook, а також фірмові аксесуари від компанії Apple, в тому числі високоякісна аудіотехніка Beats. На широких демонстраційних столах можна буде протестувати будь-яку з новинок перерахованих категорій. І, крім того, отримати професійну допомогу продавців не тільки в підборі необхідної моделі, але і в її налаштуваннях та функціональних особливостях.

Всі продавці мережі iOn пройшли повну сертифікацію в компанії Apple, вони володіють необхідними знаннями як по продуктам Apple, так і по супутнім пристроям.

Інтер'єр магазинів iOn розроблений за стандартами Apple безпосередньо фахівцями з штаб-квартири корпорації в Купертіно в США і втілений з точністю до кожної деталі. Меблі вироблені і привезені з Європи, паркет для підлоги – з Канади, а на стінах розміщені спеціальні світлові панелі з новинками від Apple. Все це створено для повного занурення відвідувачів магазину в незабутню атмосферу корпорації.

У магазинах мережі iOn представлений практично весь модельний ряд Apple. При цьому кияни тепер зможуть знайомитися зі світовими новинками від виробника одними з перших в Україні, одночасно з жителями інших міст України, де вже відкриті магазини мережі iOn. Акції, які планує компанія до великих прем'єр, подій та свят тепер будуть доступні й жителям Києва.

Магазини iOn в Україні по праву обіцяють стати улюбленими місцями для тих, хто давно є шанувальником бренду Apple, а також для тих, хто ще не встиг подружитися з продукцією всесвітньо відомої торгової марки.

Відкриваючи завісу перед відкриттям магазину iOn в ТРЦ Lavina Mall повідомляємо, що всім покупцям протягом перших трьох днів з моменту відкриття будуть доступні найпопулярніші моделі Apple за дуже приємними цінами!

Мережа iOn чекає вас і ваших близьких на відкритті магазину, яке відбудеться у грудні в ТРЦ Lavina Mall м.Київ вул. Берковецька, 6Д.

Протягом усього дня будуть розігруватися приємні подарунки, а в перервах можна буде насолодитися програмою з цікавими фактами, вікторинами і демо-зоною, де художники намалюють ваш портрет за допомогою iPad і суперточного Apple Pencil. Приходьте всією родиною та пориньте у дивовижний світ Apple!

Детальна інформація за посиланням https://ion.ua/news/lavina-mall