Купіть 3 роки підписки  на пакет основних сервісів з кіберзахисту  та  мережевий екран  з функцією  HIGH Availability (Основний  + резервний мережевий екран) та отримайте основний мережевий екран  БЕЗКОШТОВНО!

Візьміть участь в акції 3+1 на SonicWall мережеві екрани (Firewalls) cерії NSa

Ваші клієнти давно чекали приводу для оновлення або заміни своїх мережевих екранів (Firewalls) SonicWall або мережевих екранів від конкурентів, а ви чекали на можливість допомогти їм максимізувати свої заощадження.
Це — знижка на мережеві екрани нового покоління з додатковими послугами, що також слугує заманливою пропозицією для ваших клієнтів.

Візьміть участь в акції 3+1, купивши мережеві екрани з функцією High Availability (Основний  + резервний мережевий екран) з 3 роками підписки на пакет основних сервісів з кіберзахисту Essential Protection Service Suite (EPSS), і отримайте основний мережевий екран нового покоління NSa безкоштовно!

SonicWall — визнаний лідер у сфері ефективності забезпечення безпеки завдяки нашому відзначеному нагородами пакету Essential Protection Service Suite. SonicWall не стягує плату за ліцензування послуг із забезпечення безпеки на вашому мережеві екраниі високої доступності, що підтверджує те, що ви вже знаєте — SonicWall не має собі рівних за сукупною вартістю володіння та ефективністю забезпечення безпеки.

Як взяти участь в акції 3+1 на мережеві екрани NSa:

  • Придбайте мережеві екрани з функцією High Availability (Основний + резервний мережевий екран);
  • Придбайте 3 роки підписки на пакет основних сервісів з кіберзахисту EPSS;
  • Отримайте основний мережевий екрани БЕЗКОШТОВНО.

Акція 3+1 на мережеві екрани NSa діє з 1 квітня 2023 року до 30 червня 2023 року або до закінчення деяких моделей NSa. Для прийняття участі в акції клієнти повинні мати продукт SonicWall, що відповідає вимогам матриці безпечного оновлення (Secure Upgrade Matrix) або аналогічні продукти що надається конкурентами. 

Для оформлення замовлення зверніться до місцевого менеджера ASBIS.