Найостанніший NUC розміром 4 на 4 дюйми та оснащений процесорами Intel Core 13-го покоління відмінно виконує свою задачу.

Intel NUC 13 Pro: компактний ззовні, потужний всередині

Intel представила Intel® NUC 13 Pro, який поєднує приголомшливу продуктивність процесорів Intel® Core™ 13-го покоління.
«Сьогодні, як ніколи раніше, підприємствам потрібні гнучкі, екологічно безпечні системи, що підтримують можливість глобального масштабування та використання штучного інтелекту та забезпечують надійність зберігання даних від використання перевірених технологій. NUC 13 Pro — це наш останній крок у наданні нашим клієнтам надійних та високоякісних обчислювальних систем корпоративного класу», — Брайан МакКарсон, віце-президент Intel та генеральний директор Intel NUC Group.

Чому це важливо

Intel NUC 13 Pro пропонує ідеальне поєднання розміру, продуктивності, екологічності та надійності, що є необхідним для бізнесу сьогодні. Деякі моделі також оснащені Intel vPro® Enterprise для комплексного забезпечення безпеки, стабільності корпоративного класу та апаратного віддаленого керування. Незмінними для нового покоління Intel NUC лишилися легке обслуговування та заміна, або оновлення змінних компонентів, що задовольняють широкий спектр потреб підприємств, включаючи клієнтські та периферійні обчислення та  рекламу на цифрових носіях. 

Надзвичайна продуктивність у компактному корпусі

Intel NUC 13 Pro поєднує можливість кастомізації та неймовірну продуктивність у дивовижно компактному корпусі завдяки використанню процесорів Intel Core i7 13-го покоління із шістьма високопродуктивними ядрами (P-cores) та вісьмома високоефективними (E-cores) ядрами.

Міні-ПК NUC 13 Pro підтримує усі варіанти підключення та функції, необхідні підприємствам, зокрема:

  • Підтримка до 64 ГБ двоканальної пам’яті DDR5-3200 МГц.
  • Роз’єми M.2 для PCIe x4 Gen 4 NVMe SSD-накопичувача і додаткового SSD-накопичувача.
  • Intel® i226 Ethernet для швидкостей до 2,5 Гбіт/с.
  •  Intel® Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3.
  • Два HDMI-порти і два порти Thunderbolt™ 4 (чотири дисплеї з роздільною здатністю 4K при 60 Гц).
  • Три порти USB 3.2 і один порт USB 2.0.