Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів – поповнила свій портфель продуктовою категорією «Дрібна побутова техніка»

Настав час розумної техніки для дому: АСБІС-УКРАЇНА оголошує про початок співпраці з брендом REDMOND

«Сучасна людина в метушні буднів менш за все налаштована гаяти час на побутові клопоти. Благо, рівень науково-технічного прогресу дозволяє сьогодні значно відмежуватися від рутинних процесів, щоб приділити більше уваги дійсно важливим речам: спілкуванню з рідними, активному способу життя, відпочинку, навчанню або роботі. Пріоритетним напрямом діяльності Redmond є концепція розумного дому, в якому всі побутові прилади пов'язані між собою і керуються за допомогою єдиного програмного забезпечення. – прокоментувала подію Анна Бідник, директор з маркетингу Redmond.

«Наша компанія, будучи відомим адептом цифрового підходу в усіх аспектах його прояву, готова разом із новим партнером активно розвивати ринок смарт-техніки в Україні, щоб допомогти споживачам зробити їхнє повсякденне життя більш комфортним, оптимальним і радісним»,додала Тетяна Яценко, директор з маркетингу АСБІС-Україна.

Розумний дім від Redmond – це унікальна інтелектуальна система керування домашніми електроприладами власного виробництва. В асортименті бренда – понад 50 інноваційних продуктів: чайники, кавоварки, мультиварки, духові шафи, мультипекарі, грилі, водонагрівачі та інші пристрої. Серед них – перша в світі повномасштабна лінійка смарт-техніки для кухні Sky Kitchen.

Центром керування всією технікою Redmond, наявною у користувача, є особистий смартфон або планшет. На нього достатньо встановити спеціально розроблений мобільний застосунок Ready for Sky, який дозволяє дистанційно вмикати та вимикати пристрої, встановлювати і змінювати налаштування тощо.

Redmond задає тон інноваціям, здійснюючи прорив у галузі автоматизації побуту з випуском кожного нового пристрою. Бренд створює техніку для побудови досконалого домашнього простору та ефективного використання особистого часу власника.

АСБІС-Україна є офіційним дистриб'ютором Redmond в Україні.
З усіх питань стосовно специфіки продукції і для отримання експертної консультації просимо звертатися до фахівців АСБІС-Україна: redmond@asbis.ua.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Redmond – виробник дрібнопобутової техніки з дистанційним керуванням через застосунок Ready for Sky. Сьогодні в асортименті бренда – понад 50 смарт-пристроїв. Серед них – перша в світі повномасштабна лінійка розумної техніки для кухні Sky Kitchen. Мета компанії – привнести в сповнене турбот життя позитивний погляд на щоденний побут, позбавляючи від рутини і звільняючи час для улюблених занять.

Детально про продуктову лінійку виробника можна дізнатися на сайті: www.redmond.company