Бренд Сrucial відновив випуск лінійки ігрової пам'яті з можливістю розгону Crucial Ballistix.

Легендарні модулі пам'яті для легендарних перемог: CRUCIAL BALLISTIX з'явиться в Україні з середини лютого

21 лютого очікується надходження товару до офіційного представника – дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна, звідки він буде доступний для замовлення.

Ігрова пам'ять Crucial Ballistix нового покоління встановлює передовий стандарт екстремальної продуктивності за рахунок використання легендарних чіпів Micron, які забезпечують високу швидкість та низьку затримку.

Crucial Ballistix спеціально розроблена для новітніх платформ AMD та Intel. Пам’ять підтримує розгін за допомогою технології XMP 2.0 та дозволяє кастомізувати систему за допомогою налаштування підсвічування RGB.

На всі модулі пам’яті Crucial Ballistix виробником надається обмежена довічна гарантія. Crucial Ballistix – запорука легендарних перемог.

Нагадаємо, що у жовтні 2019 року двічі було встановлено рекорд по розгону оперативної пам’яті серією Ballistix Elite 4000 від Micron. Спочатку до рівня DDR4-6024,4 МГц, а потім DDR4-6054,4 МГц.

З усіма характеристиками високопродуктивної ігрової пам'яті Crucial Ballistix та Crucial Ballistix Max можна ознайомитися за посиланням: https://www.crucial.com/usa/en/ballistix-max.

Для замовлення прохання звертатися до представників компанії АСБІС-Україна: micron@asbis.ua 

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

Micron Technology – американська транснаціональна корпорація, заснована 1978 року, що популярна своєю напівпровідниковою продукцією, основну частину якої становлять чіпи пам'яті DRAM та NAND, флеш-пам'ять, SSD накопичувачі, а також датчики CMOS. Продукція для споживчого ринку продається під торговою маркою Crucial.

Детальніше про компанію та продукцію: www.micron.com