Камера Logitech StreamCam і додаток Logitech Capture надихають людей ділитися власними почуттями

Logitech представляє нове рішення для потокової трансляції відео з домашньої студії

Компанія Logitech представила нову веб-камеру Logitech®StreamCam, розроблену з урахуванням вимог стрімерів і творців контенту. Веб-камера StreamCam підтримує передачу відео з роздільною здатністю 1080p і частотою 60 кадрів на секунду, під’єднання через порт USB-C і численних варіантів кріплення. При цьому можливості StreamCam можна розширити, використовуючи її з додатком Logitech Capture. У ньому доступні такі опції, як автоматизовані налаштування витримки, вирівнювання кадру й стабілізація, щоб автори могли створювати ідеальний контент.

«Ми розробили веб-камеру StreamCam, щоб автори могли максимально легко ділитися власними почуттями зі світом, – відзначає Дельфіна Донн-Крок, керівник напрямку рішень для творчості компанії Logitech. – Відео стає основним способом самовираження для людей, і ми розробляємо продукти, які допомагають створювати дивовижний контент».

Веб-камера StreamCam разом із додатком Logitech Capture ідеальні для організації стріму на таких майданчиках, як YouTube, Facebook, Twitch, Instagram і багато інших. Рішення ефективно поєднує такі функції:

  • розпізнавання обличчя, автоматичні витримка й фокусування допоможуть вам мати неймовірний вигляд у кожному відео;
  • автоматичне вирівнювання кадра із застосуванням штучного інтелекту, що дозволяє завжди перебувати в полі зору;
  • стабілізація зображення для максимальної плавності відео;
  • запис вертикального Full HD відео для сторіз в Instagram і Facebook для зручного перегляду на мобільних приладах;
  • вибір стереозапису чи подвійного монофонічного запису.

Також доступна підтримка додатку XSplit і програмного забезпечення Open Broadcaster Software (OBS).

В Україні Logitech StreamCam з’явиться орієнтовно у квітні цього року.

Оновлення ПЗ Logitech Capture

З появою веб-камери StreamCam компанія також випустить оновлену версію додатку Logitech Capture для чинних клієнтів з допоміжною підтримкою бета-версії на macOS. Оновлена версія включатиме такі можливості, як покращені спецефекти, накладання тексту під час трансляції, темний режим графічного інтерфейсу і багато іншого. Додаток Logitech Capture можна безкоштовно скачати на сайті Logitech.com.

Найкращі у своєму класі продукти для потокового мовлення

Лінійка брендів компанії Logitech містить багато рішень, які задовольнять усі вимоги як початківців, так і досвідчених творців контенту. Веб-камера StreamCam доповнить лінійку продуктів для творчих людей. У неї входить, зокрема, нещодавно представлений мікрофон Yeti X від Blue Microphones.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua