Презентація продукції SEAGATE SKYHAWK

АСБІС-Україна презентувала партнерам продукцію SEAGATE SKYHAWK

5 грудня відбувся семінар для найбільших вітчизняних інтеграторів у галузі систем відеоспостереження, організований компанією АСБІС-Україна. На заході представник компанії Seagate Ганна Рижкова ознайомила присутніх із накопичувачами для систем безпеки серії SkyHawk.

Компанія Seagate – світовий лідер із виробництва рішень для зберігання даних. Торгівельна марка SkyHawk була створена спеціально для потреб ринку засобів відеоспостереження. Особливістю пристроїв є великий об'єм пам'яті – до 14 ТБ і можливість цілодобово перебувати в режимі робочого навантаження корпоративного рівня, записуючи від 180 ТБ (SkyHawk) до 550 ТБ (SkyHawk AI) відеоданих на рік.

Вінчестери SkyHawk оптимізовані для цифрових та мережевих відеореєстраторів. Вони здатні підтримувати до 64 HD-камер за мінімального часу простою та кількості пропущених кадрів завдяки технології ImagePerfect. Спеціалізована лінійка SkyHawk AI додатково оснащена технологією штучного інтелекту (16 потоків).

На стандартних дисках SkyHawk встановлено програмне забезпечення SkyHawk Health Management, яке допомагає моніторити стан накопичувача, запобігати та усувати загрози, відновлювати дані. На SkyHawk AI поширюється дворічна підписка на фірмовий план обслуговування Seagate Rescue.

Для отримання додаткової інформації та щодо співпраці прохання звертатися на адресу: market@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua