КОМПАНІЯ АСБІС-УКРАЇНА ПРОВЕЛА ДЛЯ ПАРТНЕРІВ ПРЕЗЕНТАЦІЮ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 
ВІД AMD НА БАЗІ СЕРВЕРНОГО РІШЕННЯ ВІД SUPERMICRO

Презентація нової продукції від AMD Epyc

В Києві відбувся семінар для партнерів компанії АСБІС-Україна, метою проведення якого стало знайомство запрошених із новою процесорною платформою AMD EPYC та рішенням для цієї платформи від провідного світового розробника Supermicro. Захід відвідало 28 зацікавлених бізнес-представників, серед яких – закупники, інтегратори, власники спеціалізованих нішевих компаній та окремі технічні фахівці.

З інформативною доповіддю щодо інновацій, реалізованих у процесорі EPYC, виступив експерт АСБІС-Україна – спеціаліст із проектної дистрибуції та життєвого циклу виробів Геннадій Тихоненко. Про рішення Supermicro на базі платформи AMD EPYC розповів фахівець із вживання продуктів Supermicro Сергій Шевченко.

У 2017 році на ринок вийшов новий продукт від компанії AMD – серія мікропроцесорів EPYC, направлених на використання в серверах та дата-центрах. 12 моделей нової лінійки на базі архітектури Zen мають від 16 до 128 логічних ядер і відповідають вимогам сьогоднішніх робочих навантажень на центри обробки даних. Таким чином, торгова марка AMD EPYC здійснила новий виток у розвитку технології, досягнувши неймовірної ефективності в багатопотокових задачах.

Головні переваги нової розробки полягають у значному покращенні продуктивності роботи та зниженні сукупної вартості володіння продуктом. Така приваблива комбінація підвищення якості при зменшенні ціни стала можливою завдяки одно- та двогніздовим серверним рішенням від Supermicro, оптимізованим під нові процесори AMD EPYC.

«Ми сподіваємося, що інформація, якою ми поділилися з нашими гостями, стане їм у нагоді для планування продажів і залучення нових клієнтів», – підбив підсумки Олег Мельник, керівник відділу проектної дистрибуції АСБІС-Україна.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер і роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів і безліччю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні понад 50 брендів і 15 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) – провідний виробник інтегральної мікросхемної електроніки. Один з найбільших виготівників центральних та графічних процесорів і чіпсетів для материнських плат.

Supermicro – світовий лідер у сфері технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.