Нещодавно компанія Bang & Olufsen представила новинку - Beolab 8. Елегантна та витончена

Bang & Olufsen представила новинку – елегантна та витончена Beolab 8

"Нашою метою є створення потужних та захопливих звукових вражень для наших клієнтів. Beolab 8 саме це і надає. Це масштабована колонка, яка зосереджена на гнучкості, продуктивності та інноваціях", – говорить Мікель Генрікссон, віце-президент з маркетингу продукції Bang & Olufsen і додає:

"Надихаючись високоякісною серією Beolab, для Beolab 8 поставили за мету взяти акустичну сутність цих вражаючих колонок та помістити в компактний продукт, який зберігає направленність та керування звуком для оптимального відтворення музики в будь-якому середовищі".

Beolab 8 доповнить ваш інтер’єр та матиме неперевершений вигляд з будь-якого кута, незалежно від того, де та як ви розмістите колонку. Одношаровий корпус з алюмінію представляє собою поєднання кулі та циліндра, об'єднані в міцну форму, що демонструє відмінність виробництва відомої фабрики Bang & Olufsen. Розроблені з дерев'яних ламелей, виготовлених у Данії, Beolab 8 слідує тій же характерній концепції дизайну, що і продукти Beolab та Beosound від Bang & Olufsen, включаючи Beosound Theatre, Beolab 28 та Beolab 50.

Між зовнішньою алюмінієвою оболонкою та внутрішнім ядром колонки взаємодія світла і тіні візуально «полегшує» вигляд пристрою. У відповідності до скандинавських принципів дизайну, де форма слідує функціоналу, форма колонки одночасно створює естетичний об'єкт і покращує акустику колонки. Скляний інтерфейс на вершині колонки створює ідеальну криву, яка легко направляє палець користувача по поверхні.

Кожен з чотирьох варіантів підставки є витонченим та скульптурним, використовуючи експертизу Bang & Olufsen в обробці алюмінію, настільна підставка призначена для створення ефекту летючого, невидимого підвісу, а дискретний кронштейн та підставка для підлоги – відшліфовані до досконалості.

Потужний та захоплюючий звук 

За налаштуванням тонмейстерів Bang & Olufsen слухачі можуть насолоджуватися якістю звуку колонки Beolab завдяки її трьом динамікам: 16-міліметровому твітеру, 3-дюймовому середньому динаміку та 5,25-дюймовому низькочастотному динаміку. Виходячи із спадкового досвіду іконічної колонки Beolab 17, тонмейстери Bang & Olufsen уважно вибрали динаміки, які зберегли ту саму продуктивність і якість звуку, що були властиві цим колонкам.

Проте в Beolab 8 продуктивність значно покращена завдяки введенню контролю ширини пучка, компенсації впливу приміщення, адаптивній настройці, а також технології з використанням ультраширокого діапазону.

Контроль ширини пучка колонки дозволяє користувачам безперешкодно перемикатися між двома варіантами прослуховування. Beolab 8 пропонує можливість звузити аудіо точно для оптимізації "солодкого місця" для слухача. Альтернативно, користувачі можуть вибрати широкий звук і розповсюджувати звук по всьому приміщенню, при цьому світлодіоди на передній панелі колонки відображають статус режиму звуку колонки.

Функція компенсації приміщення Beolab 8 надає оптимізовану акустику на основі унікальної акустики кожного приміщення. Колонка уважно картографує оточення, щоб забезпечити кришталево чисту якість звуку, незалежно від розміру чи форми приміщення.

• З адаптивною настройкою звуку Beolab 8 адаптується до свого власної конфігурації завдяки сенсорам, що точно налаштовують звук для оптимальної продуктивності. Це можливо завдяки невеликим сенсорам у колонці та магнітам у кришці, що дозволяють Beolab 8 визначити тип кришки і автоматично застосувати відповідне налаштування.

• За допомогою технології ультраширокого діапазону Beolab 8 робить більше, ніж просто адаптується до приміщення, в якому вона розміщена. Вона також може спрямовувати акустичне "солодке місце" на основі місця розташування телефону користувача за допомогою додатка Bang & Olufsen, забезпечуючи іммерсивний звук для динамічного досвіду "солодкого місця".

 З серцем продукту на платформі Mozart від Bang & Olufsen, Beolab 8 як самостійний продукт легко підключається через WiFi 6 та Bluetooth 5.3. А завдяки інтегрованому в колонку з'єднанню Powerlink, як бездротовому, так і провідному, Beolab 8 є справжньою системною колонкою, що забезпечує підключення до телевізорів та звукових систем Bang & Olufsen, що існують вже більше 30 років.

Дизайн, який витримує випробування часу

Використання якісних матеріалів, постійні можливості налаштування та просту можливість оновлення з часом, довготривале обслуговування, а також замінний модуль стрімінгу, щоб забезпечити можливість адаптації Beolab 8 до найновіших стандартів технології допоможуть витримати усі випробування часу. Колонка розроблена з дотриманням принципів Cradle-to-Cradle – філософії дизайну, яка дозволяє активно розробляти продукти для кругового майбутнього.  Наразі Beolab 8 перебуває на стадії отримання сертифіката Cradle-to-Cradle.