Шановні друзі!
Запрошуємо вас відвідати виставковий стенд компанії АСБІС-Україна на Kyiv Smart City Forum 2019 та ознайомитися з сучасними рішеннями для відеоконференцзв’язку!

ASBIS – РІШЕННЯ ДЛЯ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ

ЩО

АСБІС-Україна презентує на Kyiv Smart City Forum 2019 сучасні рішення для відеоконференцзв’язку.

ХТО

АСБІС-Україна як експерт у рішеннях для переговорних із відеоконференцзв’язком, що має величезний досвід реалізованих проектів, допоможе підібрати індивідуальне рішення для кожного окремого клієнта, враховуючи розміри та особливості приміщення, наявну інфраструктуру та побажання замовника (ОС Windows чи iOS, концепцію дизайну та планування переговорної тощо).

Експерти компанії продемонструють можливості оформлення переговорних кімнат зі стаціонарними пристроями та переговорних, що побудовані за принципом «принеси свій пристрій», використовуючи обладнання Apple, Dell, Logitech, Prestigio.

КОМУ

Рішення будуть цікаві широкому колу компаній, які: прагнуть бути активними гравцями і на внутрішньому, і на міжнародному ринку; зацікавлені в стрімкому розвитку бізнесу та скороченню додаткових витрат; мають безліч контактів або віддалених співпрацівників; надають перевагу дистанційній роботі з фахівцями, послуги яких мають краще співвідношення ціни та якості; дбають про економію ресурсів: часу, коштів, довкілля.

ДЕ

Kyiv Smart City Forum 2019 – одна з провідних подій Східної Європи та унікальне місце зустрічі для представників влади, громадськості, підприємців, експертів та урбаністів, що гуртуються для обміну досвідом та найкращими практиками, а також бажають відкрити нові шляхи до співпраці.

 

             3500 гостей

8 секцій лекторіїв

60 спікерів

Представники місцевих влад, посольств, міжнародних організацій, бізнесу, ЗМІ,
вендори, урбаністи
та лідери думок.

Виступи у форматі short talks, презентації, воркшопи,
панельні дискусії,
обговорення головних питань розбудови «розумних міст».

 

Успішний досвід міжнародних та українських експертів у розбудові міст, архітекторів, урбаністів та представників влади.

КОЛИ

1 жовтня 2019 року, КВЦ «Парковий».

ЯК

Долучайтеся до події просто зараз разом із АСБІС-Україна!

Реєструйте промокод ASBIS30 на сайті http://forum.kyivsmartcity.com/ та купуйте квитки зі знижкою 30%.

 

ПРИДБАТИ КВИТОК ЗІ ЗНИЖКОЮ 30%
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ ФОРУМУ

 

 

знижкою 30%.