Продажі iPhone 11

ОФІЦІЙНО!

АСБІС-Україна, офіційний дистриб’ютор техніки Apple, оголошує про початок продажу новинок, презентованих у штаб-квартирі в Купертіно, Каліфорнія. Продукти нового покоління надійдуть до найбільших українських магазинів 11 жовтня, але вже з 4 жовтня українським покупцям буде надана можливість – оформити попереднє замовлення на пристрої від улюбленого бренду на сайтах авторизованих реселерів Apple. Цього ж дня будуть анонсовані ціни на новинки.

Можливість придбання новинок першими за передзамовленням – не єдина приємна новина для прихильників Apple. Цьогоріч усі офіційні партнери підготували до старту продажів вражаючі промо-програми зі спеціальними цінами та надзвичайно вигідними пропозиціями для перших покупців. Промо-акції триватимуть лише з 11 до 13 жовтня, і організатори радять поквапитися взяти в них участь, щоб встигнути придбати новинки в бажаному кольорі та об’єму пам’яті.

Нагадуємо, що флагмани 2019 – це три моделі iPhone 11, новий Apple Watch Series 5 та iPad останнього покоління.

iPhone 11 оснащений абсолютно новою системою із двох камер з надширококутною камерою з нічним режимом зйомки, що дозволяє робити фото та відео приголомшливої якості. Працює цілий день без підзарядки, надійно захищений від води і пилу та має шість чудових кольорів корпусу.

iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max отримали революційну систему трьох камер із вражаючою подвійною оптичною стабілізацією зображення та 4-кратним оптичним зумом, що здатні робити якісні професійні знімки навіть у темряві, працюють без підзарядки цілий день і краще захищені від води. Яскравий екран, створений за новітньою технологією Super Retina XDR, дозволяє дивитися фільми і серіали у форматі HDR, а процесор вирізняється розширеною підтримкою технології машинного навчання. Pro Max оснащений збільшеним дисплеєм – до 6,5 дюймів.

Новий iPad має дисплей Retina діагоналлю 10,2 дюйма, вищу продуктивність порівняно з попередниками та підтримку повнорозмірної клавіатури. Доповнює чудові характеристики пристрою нова операційна система iPadOS, провідною рисою якої є поліпшена багатозадачність.

Apple Watch 5-ого покоління оснащений екраном Always On, вбудованим компасом, датчиком рівня шуму, а час роботи від одного заряду збільшився до 18 годин.

«Презентація новинок Apple в театрі Стіва Джобса – завжди інтрига та свято для прихильників новітніх технологій. Корпорація-трендсетер щоразу піднімає планку. Цьогоріч – нове вагоме слово у фото- та відеозйомці, ще ширше застосування штучного інтелекту для запровадження нових надчуттєвих функцій та безпрецедентний час автономної роботи в усіх нових пристроях. Моделі Apple стають дедалі вишуканішими й складнішими. Саме тому ми радимо покупцям дочекатися старту офіційних продажів у магазинах авторизованих реселерів Apple,  узяти участь у промо-акціях, які вони підготували, і скористатися можливістю придбати новинки бренду за дуже спокусливими цінами. Першими в Україні! Лише так можна отримати бездоганний сервіс за стандартами Apple, забезпечити належне обслуговування нового придбання й повноцінну сервісну підтримку безпосередньо від виробника та застрахувати себе від значних фінансових втрат, пов’язаних із негарантованою “якістю” сірого товару», – коментує Денис Газізов, керівник Департаменту реалізації продукції Apple, АСБІС-Україна.

Вартість оригінальних пристроїв iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, а також iPadта Apple Watch Series 5 в Україні буде оголошена 4 жовтня.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Apple створила революцію в світі персональних пристроїв, представивши 1984 року Macintosh. Сьогодні Apple є світовим лідером у галузі інновацій, випускаючи iPhone, iPad, Mac, Apple Watch та Apple TV. Чотири програмні платформи Apple – iOS, OS X, watchOS та tvOS – забезпечують ідеально злагоджену роботу всіх пристроїв Apple і надають користувачам унікальні сервіси, зокрема App Store, Apple Music, Apple Pay та iCloud. 100 000 співробітників Apple повністю присвячують себе створенню найкращих продуктів на Землі і допомагають зробити світ краще, ніж він був до нас.

Дізнавайтеся більше на www.apple.com