ASBIS розширює лінійку продуктів VAD-дистрибюції

Компанія ASBISc Enterprises Plc, провідний дистриб’ютор ІТ- та CE-продуктів на ринках, які розвиваються в Європі, на Середньому Сході та в Африці, а також виробник власних брендів – Prestigio, Canyon і Perenio, сертифікувала лінійку серверів, оптимізованих для інтеграції з платформою Microsoft Azure, що пропонує широкий ряд послуг в хмарі. Таким чином, ASBIS була визнана одним із майже 30 офіційних партнерів Microsoft Azure у світі. Це стало підтвердженням того, що ASBIS продовжує свій розвиток як VAD-дистриб'ютор.

Наразі офіційний каталог хмарної платформи Microsoft Azure пропонує 5 серверів ASBIS, побудованих на базі компонентів Intel. Усі вони відповідають вимогам Microsoft, що підтверджує їхню надійність і високу продуктивність, а також сумісність із найновішими продуктами й сервісами Microsoft.

Сервери ASBIS надають клієнтам можливість переносити центри даних в хмару, завдяки чому працівники матимуть безпечний віддалений доступ до даних, які перебувають у середовищі, створеному спеціально для певної компанії. Таким чином, у майбутньому інвестиційні витрати на осучаснення власних центрів даних будуть зменшені, а робота протікатиме більш плавно, у сучасному безпечному середовищі.

Марек Хорил, директор із маркетингу продуктів у ASBISc Enterprises Plc, коментує: «ASBIS дуже динамічно розвиває свої послуги у якості VAD-дистриб’ютора. Щоб задовольнити потреби наших клієнтів, ми постійно розширюємо асортимент продуктів, які допоможуть їм пройти цифрову трансформацію. Це надзвичайно важливо саме зараз, коли необхідний доступ до безпечного і швидкого середовища, в якому співробітники могли б працювати віддалено. Наші сервери є прикладом такого доступу. Вони пройшли систему сертифікації Microsoft, що означає, що вони сумісні з найновішими сервісами й продуктами Microsoft».

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

>>ASBIS products in the Microsoft Azure catalog can be found here