Зазирніть у майбутнє на GTC 2024: Дженсен Хуанг з NVIDIA представить найновіші прориви в області прискореного обчислення, генеративного ШІ та робототехніки.

З 18 по 21 березня NVIDIA проведе свою флагманську конференцію GTC 2024 у Конференц-центрі Сан-Хосе. Очікується, що понад 300 000 осіб зареєструються для участі особисто або віртуально.

Засновник та генеральний директор NVIDIA Дженсен Хуанг виступить з промовою з SAP Center у понеділок, 18 березня, о 13:00 за тихоокеанським часом. Промова буде транслюватися у прямому ефірі, в доступі. Для перегляду основної доповіді онлайн реєстрація не потрібна.

З тих пір, як Хуанг вперше висвітлив машинне навчання у своїй доповіді GTC 2014 року, NVIDIA була в авангарді революції ШІ. Платформи компанії відіграли вирішальну роль у створенні штучного інтелекту в багатьох областях, включаючи великі мовні моделі, біологію, кібербезпеку, центри обробки даних і хмарні обчислення, розмовний штучний інтелект, мережі, фізику, робототехніку, квантові, наукові та периферійні обчислення.

На заході буде представлено 900 сесій та понад 300 експонентів, які покажуть, як організації використовують платформи NVIDIA для досягнення значних проривів у різних галузях, включаючи аерокосмічну, сільське господарство, автомобільну та транспортну, хмарові сервіси, фінансові послуги, охорону здоров’я та науки про життя, виробництво, роздрібну та телекомунікаційну галузи.

«Генеративний штучний інтелект вийшов у центр уваги, оскільки уряди, індустрії та організації всюди прагнуть використати його трансформаційні можливості», — сказав Хуанг. «GTC стала найважливішою у світі конференцією штучного інтелекту, оскільки вся екосистема існує для обміну знаннями та вдосконалення сучасного розвитку. Приєднуйтесь до нас».

ASBIS є партнером NVIDIA у таких напрямках:

  • сервери (обчислення) – Elite;
  • професійні графічні прискорювачі Quadro – Elite;
  • програмне забезпечення NVIDIA (віртуалізація) – Preferred;
  • штучний інтелект (AI) NVIDIA – Elite;
  • мережеве обладнання – Partner.