ASBIS визнана глобальним стратегічним партнером Lexar 2023 року

Компанія ASBISC Enterprises PLC, провідний проектний дистриб’ютор, розробник і постачальник продуктів, рішень і послуг у сфері ІКТ та Інтернету речей (IoT) для ринків Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA), була нагороджена званням Глобального Стратегічного Партнера 2023 року від Lexar, відомого глобального бренду, що спеціалізується на продуктах пам’яті з незмінною надійністю та відмінним обслуговуванням клієнтів.

Партнерство між ASBIS та Lexar розпочалося у 2020 році і охоплює країни регіону EMEA. Протягом чотирьох років ASBIS постійно постачає передові технології виробника та широкий асортимент нагороджених продуктів флеш- та оперативної пам’яті, таких як твердотільні накопичувачі (SSD), оперативна пам’ять DRAM, USB флеш-накопичувачі та карти пам’яті.

“Ми надзвичайно пишаємося тим, що нас визнали глобальним стратегічним партнером LEXAR 2023. Ця престижна нагорода не лише підкреслює нашу відданість досягненню досконалості та спільному зростанню, але й є свідченням нашого глобального охоплення та можливостей”, – сказав Едуард Лаздінс, менеджер з розвитку бізнесу (Memory) в ASBIS.

Про Lexar

Протягом більш ніж 25 років Lexar була надійним провідним глобальним брендом рішень для пам’яті. Наш асортимент, що отримав численні нагороди, включає карти пам’яті, USB флеш-накопичувачі, кардрідери, твердотільні накопичувачі та оперативну пам’ять DRAM. Завдяки широкому вибору легко знайти рішення Lexar, яке відповідатиме вашим потребам. Всі продукти Lexar проходять ретельне тестування в лабораторіях якості Lexar з більш ніж 1 100 цифровими пристроями, щоб забезпечити продуктивність, якість, сумісність та надійність. Продукція Lexar доступна в усьому світі в основних роздрібних та онлайн-магазинах. Для отримання додаткової інформації або підтримки відвідайте www.lexar.com.