Нові зносостійкі та надійні сервери є складовою комплексного портфелю систем 5G і граничних обчислень від Supermicro

Supermicro представляє зовнішні Edge-системи – нову категорію телекомунікаційних та інтелектуальних 5G-серверів для встановлення в корпусах IP65 на вежах стільникового зв'язку

Компанія Super Micro Computer, Inc. (код NASDAQ: SMCI), світовий лідер у сфері корпоративних обчислювальних мережевих рішень, сховищ даних, екологічно безпечної обробки даних, виводить на ринок унікальні зовнішні Edge-Системи – сервери в корпусах IP65, призначені для 5G RAN, ШІ-інференса та інших інтелектуальних граничних сценаріїв із застосуванням процесорів Intel Xeon D і 2nd Gen Intel Xeon Scalable в різних конфігураціях. Нові системи ідеально підходять для експлуатації в складних умовах за межами приміщень і підтримують спостережувану в галузі тенденцію переходу до устаткування, що дезагрегує обладнання та програмне забезпечення з відкритим кодом.

Нові параметри розгортання

«Системи Supermicro SuperServer з надзвичайно гнучкою конфігурацією для використання в екстремальних умовах зовнішнього середовища надають власникам ЦОД і телекомунікаційним операторам безпрецедентні інноваційні можливості, що перевершують усі пропозиції наших галузевих конкурентів, – зазначив президент і генеральний директор Supermicro Чарльз Лян (Charles Liang). – Ці рішення вчергове підтверджують лідерські позиції нашої компанії у сфері створення високопродуктивних, ефективних ІТ-рішень зі зниженою загальною собівартістю володіння (ТСО)»

Крім різних варіантів ЦП, нові системи від Supermicro з трьома розширювальними слотами PCI-E дозволяють використовувати всі переваги новітніх прискорювачів ПЛІС і ГП. Цей фактор має критично важливе значення для граничного ІІ-інференса за допомогою ДП-плат і підтримки програмного забезпечення 5G RAN у поєднанні з міжмережевою комунікацією з відкритого стандарту із прискорювальними платами ПЛІС. Зносостійкі сервери, що оснащуються SSD, M.2 і сховищами EDSFF, здатні здійснювати локальний розподіл кешованого медіаконтенту, а також забезпечувати надійне зберігання даних систем відеоспостереження й іншої «чутливої» інформації.

Різноманітність конфігурацій процесора та пам'яті для індивідуальних рішень

Системи 5G на базі архітектури Building Block Solutions® від Supermicro можуть постачатися в широкому спектрі конфігурацій із різними комбінаціями процесорів і модулів пам'яті, задовольняючи індивідуальні потреби клієнтів у питанні виведення коштів віддаленого управління ЦОД на інтелектуальну мережеву периферію. Компанія Supermicro має великий досвід роботи з популярним ПЗ для віртуалізації і контейнеризації (наприклад, Kubernetes), здатним підвищувати ефективність подібних процесів взаємодії. В асортименті розробника представлений широкий спектр серверів, що мають сертифікати NGC-Ready for Edge і дозволяють реалізовувати можливості штучного інтелекту в публічних і приватних мережах.

Supermicro підтримує галузеву тенденцію переходу на непатентовані апаратні платформи й активного впровадження стандартизованих системних інтерфейсів. Будучи учасником Альянсу O-RAN, компанія підтримує ініціативу просування хмарної відкритої архітектури 5G RAN з метою поступового переходу від мереж 4G до 5G. Після приєднання до Альянсу O-RAN Supermicro спільно з провідними телекомунікаційними операторами і провайдерами програмних стеків розробила низку шаблонних рішень. Компактні системи, що встановлюються на щоглах стільникових веж, забезпечують швидке розгортання адаптаційних мереж 5G із практично нульовими витратами на придбання нерухомих ресурсів.

Нові моделі слугують відмінним доповненням до асортименту високопродуктивних продуктів для ЦОД, включаючи багатовузлові системи BigTwin™, а також SuperBlade® і MicroBlade™ з високими показниками щільності, здатні підтримувати ядро віртуалізованної мережі 5G.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про ці нові рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com