Офіційний дистриб’ютор торгової марки Logitech – компанія АСБІС-Україна – представляє споживачам bluetooth-гарнітури Zone Wireless та Zone Wireless Plus.

В Україні стартує продаж Logitech Zone Wireless та Logitech Zone Wireless Plus – бездротових гарнітур для досконалої робочої концентрації

Новітні гарнітури #NotSoTypical розроблені для забезпечення безперешкодної комунікації, спільної роботи та максимального зосередження в середовищі відкритого офісу. Завдяки активній функції шумозаглушення (ANC) пристрої серії Logitech Zone блокують чинники, що відволікають від роботи.

Гарнітура Zone Wireless створена для використання впродовж усього робочого дня. Вона підтримує швидку бездротову зарядку за технологією Qi та оснащена додатковим мобільним застосунком, що полегшує налаштування та керування деякими функціями.

Zone Wireless Plus, окрім підключення через Bluetooth®, оснащена Logitech Unifying plus Audio Receiver – першим у світі USB-приймачем, здатним швидко з'єднуватися з 6-тьма пристроям Logitech. За рахунок широкого радіусу дії бездротового підключення (30 метрів) співробітник, що використовує цю гарнітуру, може вільно пересуватися в межах робочого простору.

Обидві моделі гарнітур в наявності на складі АСБІС-Україна. Для замовлення звертайтесь, будь-ласка до наших партнерів або за е-mail vc@asbis.ua

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 
# # #                        
Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Долучайтеся до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #
Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua