Supermicro представляє ряд своїх розробок в області рідинного охолодження для чудовою ефективності найбільш енергоємних систем в самих високопродуктивних сучасних центрах обробки даних

Supermicro представляє системи рідинного охолодження для високопродуктивних ЦОД

Download now

SuperMicro Liquid Cooling

Нові центральні і графічні процесори з максимальною продуктивністю розширюють межі можливостей традиційних серверів з повітряним охолодженням: технологія рідинного охолодження, що підвищує ефективність енергоспоживання дата-центрів і знижує сукупну вартість володіння ними, забезпечує більш ніж 40% економію витрат на електроенергію

Компанія Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), один зі світових лідерів в області корпоративних обчислень, зберігання інформації, мережевих рішень і екологічно безпечних обчислювальних технологій, пропонує ряд своїх розробок в сфері рідинного охолодження, що забезпечують скорочення витрат і дозволяють найбільш енергоємним системам функціонувати більш стабільно і на більш високих частотах ЦП. У тісному контакті з клієнтами Supermicro розроблятиме, впроваджувати і відчувати новітні технології рідинного охолодження на стоєчном рівні. Таке обладнання можна буде легко і просто змонтувати в центрах обробки даних клієнтів по всьому світу. Клієнти, які впроваджують систему рідинного охолодження, можуть підвищити ефективність енергоспоживання центрів обробки даних і знизити сукупну вартість володіння ними за рахунок більш ніж 40% економії витрат на електроенергію.

«Компанія Supermicro створила спеціалізовані підрозділи для взаємодії з клієнтами і партнерами з метою розробки найсучасніших рішень, що забезпечують рідинне охолодження на рівні стійок і дозволяють найбільш вимогливим системам зберігати свою працездатність при високих обчислювальних навантаженнях, – заявив президент і генеральний директор компанії Supermicro Чарльз Льян (Charles Liang). – Наші найпопулярніші сервери – GPU, SuperBlade, BigTwin і Ultra – легко оснащуються технологією рідинного охолодження, що знижує експлуатаційні витрати зі збереженням максимального рівня ефективності функціонування цих систем».

Популярні системи

Такі преміум-системи Supermicro, включаючи новітні GPU Systems, SuperBlades, BigTwin і Ultra, ідеально підходять для центрів обробки даних з вимогливими додатками. Експерти компанії Supermicro виділили ці сервери в якості оптимального варіанту для систем штучного інтелекту, високопродуктивних обчислень і супутніх завдань, для роботи з якими потрібні високочастотні і щільно скомпоновані центральні і графічні процесори.

Пропоновані типи охолодження

Компанія Supermicro розробила ефективні засоби охолодження для дрібно- і великомасштабних систем шляхом ретельної оцінки кожного окремого випадку з урахуванням конкретних вимог і обмежень наших клієнтів, включаючи пряме охолодження кристала (Direct to Chip / D2C), охолодження зануренням (Immersion), охолодження з використанням теплообмінника на задніх дверцятах (Rear-door Heat Exchanger / RDHx) або поєднання цих технологій.

Системи рідинного охолодження дозволяють ІТ-адміністраторам впевнено експлуатувати сервери Supermicro з підтриманням максимального рівня продуктивності, що забезпечує підвищення рентабельності інвестицій в високопродуктивні сервери.

Залежно від фізичної інфраструктури центрів обробки даних застосовуються різні технології рідинного охолодження. Система охолодження D2C може встановлюватися на кожному сервері, а для максимального тепловідведення такі системи занурюють в рідину цілком. Компанія Supermicro тісно співпрацює з клієнтами для пошуку рішення, найбільш придатного для рідинного охолодження. Інженери розробляють варіанти на основі вибраних типів систем і інфраструктури центрів обробки даних. Центр обробки даних або його окремі модулі можуть використовувати технології рідинного охолодження для оптимізації експлуатаційних умов.

Більш детальна інформація про системи рідинного охолодження Supermicro представлена ​​на сторінці  www.supermicro.com/liquidcooling.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.
Детальніше: http://supermicro.com