Однопроцесорна система SYS-5049A-T вирізняється потужною продуктивністю

SUPERMICRO розширює асортимент високоефективних систем SUPERWORKSTATION випуском нового прогресивного рішення

Компанія Super Micro Computer, Inc. поповнила свій портфель високоефективних робочих станцій серверного класу SuperWorkstation новою моделлю – SYS-5049A-T. Новинка поєднала широкий спектр рішень, що підтримують динамічні обчислювальні навантаження для складних вимог наукових досліджень, штучного інтелекту, доповненої реальності та 3D-моделювання в режимі реального часу.

SuperWorkstation від Supermicro оптимізовані для застосунків, що потребують потужних обчислювальних або графічних можливостей, включно із візуалізацією предметів, обробкою зображень та інженерними завданнями. «Supermicro SYS-5049A-T використовує адаптовані процесори Intel® Xeon® 2-го покоління, що забезпечують на 35% більшу кількість виробничих можливостей порівняно з попередніми системними платформами. Все це доповнюється вбудованим прискоренням штучного інтелекту від Intel® та 28 ядрами, – відзначив Чарльз Лян, президент і генеральний директор Supermicro. – SYS-5049A-T має широкі можливості конфігурації, значний обсяг пам’яті, кілька графічних процесорів та швидкісне сховище NVMe для застосунків, що потребують значних обчислювальних ресурсів та гнучкості для постійно змінюваних робочих навантажень».

На сьогодні в продуктовому портфелі Supermicro налічується близько 20 різноманітних станцій SuperWorkstation, що складаються з одно- або двопроцесорних платформ та мають великий обсяг оперативної пам’яті на 4-ьох слотах DDR4-2933 МГц. Крім того, тут наявні 12 слотів DIMM, 7 слотів PCI-E 3.0, подвійний Gigabit Ethernet LAN та порт 10 Gigabit Lan. Системи SuperWorkstation також включають звук 7,1 HD, до 8 портів USB та підтримку CPU 205 Вт для застосунків, що потребують великої кількості ядер.

Supermicro SuperWorkstation мають широкі можливості налаштувань та можуть бути спеціально сконфігуровані для архітектурного проектування і будівництва (AEC), засобів масової інформації та розваг, конструювання і виробництва, розробки та моделювання продуктів, нафтогазової промисловості та багатьох інших галузей.

Для того, щоб отримати інформацію про повну лінійку рішень SuperWorkstation Supermicro, надішліть запит на електронну скриньку: supermicro@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Supermicro – світовий лідер у галузі технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.

Детальніше: http://supermicro.com

>>Source