Logitech G анонсувала Logitech G604 – універсальну мишу для поліпшення ігрового процесу

Logitech G оголосила про випуск бездротової ігрової миші нового покоління Logitech G604 LIGHTSPEED. Нова миша з приголомшливим часом автономної роботи була розроблена для геймерів, які люблять грати, але потребують універсального інструменту, який можна використовувати для вирішення найрізноманітніших завдань.

Logitech G604 LIGHTSPEED оснащена ексклюзивною бездротовою технологією Logitech G LIGHTSPEED для миттєвого з'єднання, а також найкращим у своєму класі високоефективним оптичним датчиком HERO з роздільною здатністю 16 000 dpi, що забезпечує точний ігровий процес і поліпшену енергоефективність із нульовими значеннями згладжування, фільтрації або прискорення.

Крім того, користувачі можуть перемикатися з LIGHTSPEED на Bluetooth® з'єднання одним натисканням кнопки та працювати між двома різними комп'ютерами за допомогою однієї миші. Logitech G604 пропонує 240 годин високопродуктивної бездротової гри за використання технології LIGHTSPEED і до 5,5 місяців за використання Bluetooth, і все це – на одній батареї AA. Миша також має 15 програмованих елементів керування, дворежимне колесо надшвидкої прокрутки та шість кнопок під великий палець.

Функціонал Logitech G604 можна запрограмувати, використовуючи фірмове ПЗ Logitech G HUB. Інтуїтивно зрозумілий і сучасний інтерфейс дозволяє швидко персоналізувати та налаштовувати команди для кожної кнопки миші.

В Україні Logitech G604 LIGHTSPEED з'явиться наприкінці осені за орієнтовною ціною 2999 грн.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися безліччю аудіо- та відеорозваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет.

Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована 1981 року, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Долучайтеся до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

Про компанію ASBIS

Холдинг ASBIS – один з найбільших постачальників комп’ютерних комплектуючих на європейські ринки, що розвиваються, а також ринки Близького Сходу і Африки (регіон EMEA). ASBIS пропонує клієнтам унікальну комбінацію якісного продукту, ефективного гарантійного обслуговування та кваліфікованої технічної підтримки завдяки сильним локальним командам і досвіду інтернаціональної компанії.

Компанія ASBIS-Україна розпочала свою роботу 1997 року. За 22 роки успішної роботи компанія ASBIS-Україна стала найбільшим IT-дистриб'ютором України, надаючи своїм клієнтам широкий асортимент комп’ютерних комплектуючих, ноутбуків, програмного забезпечення, мережевого та сервісного обладнання.

Більше інформації: www.asbis.ua