Простота керування корпоративними базами даних в середовищі HCI

Supermicro розширює рішення на базі SAP HANA для гіперконвергентної інфраструктури (HCI)

Компанія Supermicro Computer, світовий лідер у галузі корпоративних обчислювальних та мережевих рішень, сховищ даних та екологічно безпечної обробки даних, представила нові сервери SAP HANA®, які отримали сертифікат SAP на відповідність гіперконвергованої інфраструктури VMware HCI. Сертифіковані за параметрами VMware vSphere та vSAN, сервери Supermicro оснащуються процесорами Intel Xeon Scalable 2-го покоління з модулями постійної пам'яті Intel Optane. Сервери забезпечують інтегроване розгортання критично важливих систем SAP HANA в середовищі HCI, надаючи клієнтам доступ до розширеного функціоналу корпоративних баз даних і можливості використовувати простоту й переваги HCI для виконання своїх робочих завдань SAP.

«Сервери Supermicro, сертифіковані для VMware HCI та vSAN, є найкращими рішеннями, що дозволяють користувачам SAP-систем ефективно масштабувати, керувати та віртуалізувати власну SAP-інфраструктуру для досягнення максимальної окупності інвестицій», – прокоментував старший віце-президент та директор із питань продукції Supermicro Раджу Пенуматча (Raju Penumatcha).

Системи SYS-2029U-E1CRT та SYS-6029U-E1CRT4 від Supermicro пройшли сертифікацію на відповідність параметрам VMWare vSAN 6.6, vSphere 6.7 та SAP HANA 2.0. Компанія Supermicro – один із перших постачальників апаратного забезпечення, що використовують процесори Intel Xeon Scalable 2-го покоління і модулі постійної пам'яті Intel Optane для забезпечення системам SAP HANA максимальних показників продуктивності і функціоналу. Крім того, оскільки їхні ЦП оснащені унікальним вбудованим модулем Intel DL Boost для AI-прискорення, ці платформи гарантують належну гнучкість для вилучення розширених аналітичних даних із робочих процесів на базі штучного інтелекту.

«Фахівці SAP чудово розуміють, що НСI є одним з варіантів корпоративної архітектури, що найдинамічніше розвивається, – відзначив керівник мережі технологічних інновацій SAP HANA Мартін Хейсіг (Martin Heisig). – Впроваджуючи SAP S/4HANA до VMware HCI, клієнти отримують доступ до колосальних переваг новітніх технологій HW/SW, що підвищують продуктивність та знижують операційні витрати на розгортання SAP HANA».

Результатом співпраці Supermicro з VMware стає альтернатива традиційної віртуалізаційної SAN-інфраструктури на базі протоколу Fiber Channel, відомої своєю складністю та проблемами з інтероперабельністю. HCI на базі VMware vSAN об'єднує в єдину систему обчислювальні ресурси, сховище даних та гіпервізор, спрощуючи архітектуру баз даних та підвищуючи їхню гнучкість. Такий підхід розв’язує основні проблеми традиційних архітектур, зокрема, сховищ SAN і NAS, включно з характерними для них труднощами з мережевою взаємодією. У HCI використовується сховище з прямим підключенням у форматі SDS (програмно-конфігурованого сховища). Фундамент для такої архітектури забезпечує розвиток галузі серверів високої щільності та високопродуктивних флеш-накопичувачів.

«Команда VMWare рада співпрацювати з Supermicro в питаннях створення новітніх платформ на базі VMware vSAN, сертифікованих під параметри SAP HANA, – заявив віце-президент маркетингового підрозділу HCI VMware Лі Касуелл (Lee Caswell). –Високопродуктивні бази даних являють собою новітні прикладні сценарії, які використовують приголомшливі переваги гіперконвергованої інфраструктури (HCI) з точки зору співвідношення ціни та продуктивності. За допомогою продуктів від VMware vSAN і Supermicro користувачі можуть виконувати наймасштабніші розробницькі та виробничі завдання в середовищі SAP HANA з 64 вузлами і максимальним обсягом пам'яті на рівні 192 Тб».

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Supermicro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com

>>Source