Удвічі більша пропускна здатність пам’яті NVMe з технологією All-Flash

Supermicro представили найширший асортимент оптимізованих систем для застосунків на базі процесорів Intel Xeon Scalable 3-го покоління

Super Micro Computer, Inc., світовий лідер в обчисленні корпоративних даних, зберіганні, підтримці мереж і зелених комп’ютерних технологіях, представляє найповнішу в індустрії лінійку серверів на базі нових процесорів Intel Xeon Scalable 3-го покоління, забезпечуючи провідну продуктивність, знижену сукупну вартість життєвого циклу й сукупну вартість середовища (TCE). Нові системи X12 уже широко використовуються в інноваційних організаціях, таких як Університет Осаки.

«Наша нова продуктова лінійка Hyper створена для забезпечення максимальної продуктивності й може вміщати до 32 DIMM високошвидкісної пам’яті, чотири високопродуктивних процесори та до 400 Gbit LAN, що задовольняє вимоги найвибагливіших клієнтів. Ми тісно співпрацюємо з технологічними партнерами з усієї індустрії, щоб забезпечити широкий асортимент серверів і систем зберігання, оптимізованих для великого робочого навантаження, і пропонуємо найкращі рішення — від найвищої продуктивності систем, як-от Hyper або наша оптимізована платформа для глибокого навчання Delta GPU, до оптимізованих платформ із рентабельною сукупною вартістю життєвого циклу, таких як наша нова платформа 2U 2-Node для трансляції відео. Ми з гордістю проєктуємо і виробляємо ці системи в нашому головному офісі в Кремнієвій долині, а також стрімко розширяємо наші можливості у Тайвані», — зазначає Чарльз Ліанґ, президент і генеральний директор компанії Supermicro.

Уся лінійка з понад 100 систем, оптимізованих для застосунків, включаючи Hyper, SuperBlade®, сімейство Twin Product (BigTwin ®, TwinPro ® і FatTwin ®), Ultra, CloudDC, GPU, Telco/5G і сервери Edge, побудована на процесорах Intel Xeon Scalable 3-го покоління. Найновіші процесори Intel Xeon Platinum 8380 із 40 ядрами, які працюють при частоті 2,3 ГГц на платформах Ultra і Hyper, забезпечують провідну продуктивність. Оптимізовані для мережі процесори використовуються в повному асортименті систем із використанням технології 5G і вбудованих систем Edge. Багатовузлова система Big Twin і система SuperBlade з процесорами Intel Speed Select забезпечують гнучкість і ефективність для провайдерів хмарних сервісів. Також однопроцесорні сервери WIO і системи зберігання значно економлять витрати на загальні потреби та застосунки для зберігання. Продукти з асортименту мають конфігурацію з водяним охолодженням високопотужних процесорів і систем із високою щільністю обчислення в установках з високопотужним обчисленням (HPC) з опцією прямого охолодження. Це допомагає уникнути обмежень традиційного повітряного охолодження для тепловідведення і таким чином знижує загальні витрати на утримання центрів даних. Завдяки розвитку штучного інтелекту і машинного навчання Supermicro представили асортимент нових систем графічних процесорів на базі процесорів Intel Xeon Scalable 3-го покоління.

Ці системи використовують удвічі більше PCI-E 4.0 I/O, щоб забезпечити вдосконалене виконання робочого навантаження. Асортимент включає високоінтегровані системи 4U 8GPU для великих навчальних робочих навантажень і однопроцесорні системи графічних процесорів зі вдосконаленою продуктивністю для ігор і трансляції у хмарі. Платформа CloudDC зі збалансованою архітектурою, спеціалізованим введенням/виведенням (I/O) даних і технологією all-flash для кожного процесора дає системі можливість зменшувати затримки, збільшувати ефективність і забезпечує віддалений прямий доступ до пам’яті (RDMA) у великомасштабних хмарних середовищах.

Для того, щоб отримати більш детальну інформацію про рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на адресу supermicro@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.
Детальніше: http://supermicro.com

 

    Завантажити брошуру    

X12 Server Solution