Стартував продаж всієї лінійки продуктів Perenio IoT в головному онлайн-ритейлері України — Rozetka

Повний асортимент продукції Perenio IoT представлений в головному онлайн-ритейлері України — Rozetka

Вся лінійка пристроїв Perenio тепер доступна на Rozetka — найбільшому онлайн-ритейлері в Україні

Стартував продаж інтелектуальної розетки Power Link на найбільшому маркетплейсі України. Тепер на майданчику представлений повний асортимент розумних пристроїв Perenio ІоТ, які доступні для продажу в країні. Відвідувачі Rozetka можуть купити товари для безпеки свого будинку і близьких — стаціонарну і поворотну камери спостереження, універсальний інфрачервоний пульт Red Atom для дистанційного керування будь-якими пристроями з ІЧ-портом, центр керування для розумного дому, інтелектуальну розетку Power Link, датчики руху, протікання, відкриття та диму, а також комплект пристроїв безпеки.

Відеокамери, встановлені в приміщенні, дозволяють завжди бути в курсі того, що відбувається в будинку — досить просто підключитися до онлайн-трансляції в додатку Perenio Smart. ІЧ-пульт дистанційно керує побутовою технікою з інфрачервоним портом (телевізор, акустична система, кондиціонер і т.п.), замінюючи окремі пульти для кожного пристрою. Інтелектуальна розетка віддалено вмикає/вимикає пристрої через додаток або голосові асистенти, дає можливість задавати сценарії і час роботи підключеної техніки, захищає побутові прилади від перепадів напруги в електромережі, дозволяє моніторити енергоспоживання і зекономити на рахунках за комунальні послуги. Датчики руху і відкриття фіксують активність і відправляють повідомлення на ваш смартфон — з їхньою допомогою ви зможете запобігти крадіжці, наприклад, вчасно викликавши поліцію або сповістивши сусідів, якщо хтось проник в будинок за вашої відсутності. Датчик диму убезпечить будинок від пожеж, реагуючи на задимлення і також відправляючи повідомлення в додаток. Датчик протікання подасть гучний звуковий сигнал у разі найменшого затоплення і сповістить push-повідомленням на смартфон, щоб ви змогли вжити заходів.

Для Perenio IoT присутність у найбільших онлайн-ритейлерів — це стратегічний пріоритет. Продукти бренду в Україні представлені на маркетплейсі Rozetka та в мережі «Фокстрот».

«Perenio, як лідер в технологіях Інтернету речей, виходить на ринки різних країн через провідні майданчики та різні канали дистрибуції. Наша мета — поліпшити якість життя користувачів системи розумного дому або офісу. Все більше людей обирають Perenio, бо це рішення «все в одному», для використання якого не потрібен спеціальний монтаж і навчання. Керування пристроями в додатку Perenio Smart легко налаштовується і дозволяє створювати різні сценарії. Ми надаємо користувачам всебічну підтримку за допомогою гарячої лінії. Інтерес до продукту з боку провідних маркетплейсів і онлайн-ритейлерів — це показник нашої затребуваності, а позитивні відгуки користувачів — найкраща нагорода і стимул вдосконалювати наш продукт», — розповідає менеджер з розвитку бізнесу Perenio IoT Павло Лук'янчук.

ROZETKA — найбільший онлайн-ритейлер в Україні, працює з 2005 року. На майданчику представлено 3,9 млн товарів різних категорій, маркетплейс щодня відвідує понад 2,5 млн людей.