Тотем зі змінним кутом нахилу від Prestigio - це рішення для взаємодії з клієнтами і надання їм можливості користуватися всіма інтерактивними функціями онлайн-сторінки в офлайн-середовищі

Тотем зі змінним кутом нахилу від Prestigio вже в продажу

Показуйте всі товари, не представлені в магазині, надавайте інформацію про супутні продукти, розробляйте інтерактивні рекламні кампанії та керуйте ними, дайте клієнтам можливість вибирати, бронювати і замовляти товари з вашого сайту прямо в точці продажу – все це і не тільки тепер можливо з Тотемом зі змінним кутом нахилу від Prestigio (PDSIM43SWT6P).

Сенсорний екран пристрою підтримує до 10 точок одночасного дотику. Віддалене управління контентом і трансляція інтерактивних рекламних кампаній здивує клієнтів чудовою можливістю комунікацій. Крім того, ваш контент буде збагачено звуковими ефектами завдяки вбудованим динамікам.

Вбудований комп'ютер на базі Windows 10 IoT разом зі спеціалізованим програмним забезпеченням являють собою комплексне рішення та дозволяють створювати, управляти і транслювати рекламний контент, взаємодіючи з клієнтами на одному або безлічі дисплеїв одночасно і в будь-який час.

Корпус пристрою виконано з металу та загартованого скла, що дозволяє використовувати його в будь-якому громадському місці, не турбуючись про його збереження. А лаконічний та сучасний дизайн пристрою з можливістю зміни кута нахилу екрану легко впишеться в будь-який інтер'єр.

Тотем зі змінним кутом нахилу від Prestigio – це рішення для забезпечення клієнтам комфортних умов у вашій інфраструктурі. Не має значення, чи потрібна їм навігація по території, чи хочуть вони дізнатися більше про продукти або послуги, забронювати свій наступний візит або ви просто хочете привернути їх увагу яскравою рекламною кампанією – похилий тотем допоможе вирішити будь-які завдання.
 

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Міжнародний бренд Prestigio протягом 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio – смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення – успішно продається в 30 країнах світу. Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

Більше інформації: www.prestigio.com