SonicWall випустила свій останній звіт про кіберзагрози

Компанія SonicWall розкриває дані нової кібератаки Actor Behavior

Для кіберзлочинців та інших суб’єктів ризику цифровий кордон – це неосяжність беззаконних цілей та можливостей. Незважаючи на найкращі наміри державних органів – правоохоронців та різноманітних наглядових груп, сучасний ландшафт кібернебезпек є більш рухливим та гнучким, ніж будь-коли раніше. З цієї причини спеціалісти SonicWall невтомно працюють над тим, щоб озброїти уряди та підприємства оперативними знаннями про загрози з метою випередження в глобальній гонці кіберозброєнь.

Саме цьому питанню присвячена частина звіту про кіберзагрози SonicWall за 2020 рік. Вона містить критичну інформацію про загрози, щоб допомогти користувачам краще зрозуміти, як мислять кіберзлочинці, і бути повністю готовими до їхніх подальших дій.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу: sonicwall@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Sonicwall  – більше ніж 25 років є надійним партнером в області безпеки, захищаючи мільйони мереж по всьому світу. Від мережевої безпеки до забезпечення безпеки доступу до електронної пошти, Sonicwall постійно розвивав свій портфель продуктів, щоб відповідати сучасним вимогам і дозволити організаціям впроваджувати інновації, прискорюватися та зростати. Клієнти Sonicwalls знають, що для забезпечення швидкого розвитку потрібна сильна безпека. Партнери Sonicwall, завжди, впевнено крокують вперед до майбутнього.

Рішення безпеки SonicWall є кращим вибором для розподілених підприємств, урядів, освіти, роздрібної торгівлі, охорони здоров'я та фінансових організацій. Продукти SonicWall були обговорені галузевими публікаціями, такими як Network World, InfoWorld, PC Magazine і SC Magazine як прості у використанні, високоефективні й високопродуктивні.

У 2016 році SonicWall отримав найвищий рейтинг «Рекомендуємо» в останній версії NSS Labs Next Generation Firewall Security Value Map, а також четвертий рік поспіль був оцінений як один з кращих продуктів для забезпечення безпеки. SonicWall. Ваш партнер по кібербезпеці.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших експертів: sonicwall@asbis.ua

Read more>>>