Компанія Pure Storage

Pure Storage Evergreen пропонує клієнтам безупинний перехід на контролери нового покоління

Існуючі користувачі масивів FlashArray можуть перейти на нове покоління апаратних і програмних компонентів без зупинки вводу-виводу.

Це оновлення масивів FlashArray, що були відзначені багатьма винагородами, забезпечує для клієнтів більш високу продуктивність, більше транзакцій для баз даних і зниження затримок.

Завдяки першій в своєму роді моделі EvergreenTM, клієнти можуть отримати доступ до безперервних інновацій від Pure Storage, які включають ці та майбутні оновлення продуктів і рішень компанії без зупинки бізнес процесів.

Останнє покоління FlashArray//X дозволяє клієнтам прискорювати і консолідувати бази даних і різнорідні корпоративні навантаження, розширювати їх в хмару і модернізувати свої стратегії захисту даних.

 

Переваги нового FlashArray//X:

  • Нові процесори Xeon SP (Cascade Lake).
  • Підтримка NVMe-oF у всіх моделях і Storage Class Memory (DirectMemory) з моделями //X70 та //X90, що дозволяє FlashArray забезпечувати затримку до 150 мкс.
  • Нові флеш-накопичувачі NVMe DirectFlash 1 ТБ від Pure доповнюють існуючу лінійку ємностей 4,5 ТБ, 9 ТБ і 18 ТБ.
  • Загальне підвищення продуктивності до 25% у порівнянні з поколінням FlashArray//X R2 і до 50% у порівнянні з FlashArray//M R2.
  • Продуктивність SAP HANA OLAP з NSE (Native Storage Extension) збільшується до 50% у порівнянні з попереднім поколінням //X без перебоїв, без потреби у міграції.
  • Тестування MySQL дало до 50% більше транзакцій в секунду (tps) при 35% меншій затримці ніж з використанням дисків з прямим підключенням (DAS)
  • Тестування PostgreSQL дало до 20% більше tps при 12% меншій затримці в порівнянні з використання дисків з прямим підключенням (DAS).
  • Апаратна частина //X R3 оптімізована для наступного оновлення операційної системи Purity//FA.

Нові FlashArray//X повністю NVMe від масивів початкового рівня X10 11TB до флагманських моделей //X70 та //X90, які підтримують DirectMemory Cache на базі накопичувачів Intel Optane Storage Class Memory. Сімейство масивів FlashArray//X вдало доповнюється оптимізованою для зберігання великих об’ємів даних моделлю //C, що дозволяє ефективно розміщувати некритичні дані на флеш накопичувачах.

Дізнатись більше про FlashArray//X R3 можна тут.

За детальною інформацією звертайтеся за електронною адресою: pure@asbis.ua 

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

PureStorage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner 5 років поспіль у категорії Solid-State Arrays, незалежний виробник платформ зберігання систем даних (FlashArray, FlashBlade, спільне із Cisco-конвергентне рішення FlashStack). Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива обладнанню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure має найвищий у галузі індекс лояльності NPS (86,6%), сертифікований Satmetrix.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com