Компанія Prestigio представляє портативну колонку Supreme з унікальною магнітною конструкцією та функцією True Wireless Stereo. Prestigio Supreme - справжнє втілення технологічного магнетизму: дві колонки за секунду об'єднуються в одну 16-ватну і так само швидко перетворюються на дві 8-ватні

Prestigio Supreme – потужна колонка 2 в 1

КУПИТИ ONLINE

Supreme

Уточніть інформацію з приводу наявності у регіонального менеджера

В чому унікальність Prestigio Supreme? Це стереоколонка, що поєднує потужне і чисте звучання в магнітному корпусі, який можна роз’єднати на дві частини. Встановіть дві колонки в різних кутах кімнати і отримайте об'ємний, огортаючий звук, або з'єднайте їх в одну 16-ватну – для звуку на максимум.

Встановлений у Supreme акумулятор гарантує до 15 годин відтворення музики без зупинок. Ідеальний варіант для приємного проведення часу або галасливої вечірки. Створіть плейліст зі своїх улюблених пісень або довіртеся музичному смаку друзів, які можуть поставити свої треки, використовуючи смартфон і модуль Bluetooth. Радіус дії бездротового підключення складає 36 метрів на відкритому повітрі і 10 метрів в приміщенні.

Завдяки функції True Wireless Stereo колонка Supreme наповнить будь-яке приміщення неймовірним глибоким звуком і допоможе створити приємну атмосферу на будь-якій тусовці.

Prestigio Supreme радує не лише якісним звуком, але ще і підтримкою роботи з голосовими помічниками Siri і Google Now, тому ви завжди будете в курсі всіх подій. Попросіть віртуального асистента встановити будильник, розповісти прогноз погоди або прочитати добірку останніх новин, поки ви збираєтесь на роботу або важливий захід.

Серед фішок портативної колонки варто відзначити функцію гучного зв'язку. Вона дозволяє приймати дзвінки навіть при прослуховуванні музики. Під час відповіді на дзвінок відтворення музики призупиниться, а коли ви закінчите розмову аудіо продовжить грати автоматично.

Сама колонка має овальну форму, а її плавні лінії підкреслюють елегантний і до дрібниць продуманий дизайн. Модель представлено в трьох кольорах: червоний, білий, чорний. Корпус обрамлений в силіконовий, приємний на дотик чохол. Він перешкоджає вислизанню колонки з рук, а металевий карабін дозволяє з комфортом донести її до місця призначення.

Зробіть свої зустрічі з друзями незабутніми разом з Prestigio Supreme.

Офіційним дистриб’ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Міжнародний бренд Prestigio понад 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція Prestigio – телевізори, планшети, ноутбуки, мобільні телефони, відеореєстратори, навігатори, а також мультиборди, інтерактивні дисплеї, електронні цінники і технології на базі RFID – успішно продаються в 30 країнах світу. 2019 року під брендом Prestigio на ринку з'явилися також такі продукти, як унікальна клавіатура-тачпад Сlick&Touch, зарядна станція для пристроїв Apple та «розумні» колонки з голосовим помічником. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусі. Представництва Prestigio працюють у 15 країнах, включно з СНД, Європою, Близьким Сходом та Африкою.

Сайт компанії в Україні: https://prestigio.ua