Провідний IT-дистриб’ютор АСБІС-Україна у співпраці з виробником серверних рішень Super Micro Computer пропонує Next Business Day – послугу сервісного обслуговування

Послуга «швидкого реагування» від АСБІС-Україна – для всіх власників серверу Supermicro

Розширену гарантію Next Business Day on-site Service (NBD) надають на всі сервери Supermicro, придбані в компанії АСБІС-Україна. За умовами послуги NBD, технічна підтримка компанії відновить працездатність сервера вже наступного робочого дня після звернення про порушення в роботі. До того ж, клієнту не потрібно витрачати час на транспортування проблемного обладнання: фахівець усуне всі несправності просто на місці.

Користувачу будь-якого серверного рішення, незалежно від специфіки та масштабів бізнесу, відомо, наскільки важливим є повсякчасний доступ до баз даних. Перебування сервера в пошкодженому стані призводить до простоювання обладнання, затримки виконання замовлень, фінансових та репутаційних втрат. Саме тому як для малого бізнесу, так і для великого підприємства критично важливо відновити роботу системи у найкоротший термін.

Вагомою перевагою розширеної гарантії NBD для Supermicro є не лише швидкість вирішення проблем, а й доступна ціна, адже всі роботи здійснюють на базі власних ресурсів компанії АСБІС-Україна. Придбати цю послугу можна, обравши один з двох пакетів: для першого року експлуатації обладнання або на три роки. Детальніше обсяг і термін виконання сервісних робіт наведено у таблиці:

Послуга NBD для серверних рішень бренда Supermicro насьогодні є доступною у 16-ти українських містах: Вінниця, Дніпро, Харків, Житомир, Одеса, Маріуполь, Хмельницький, Кропивницький, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Черкаси. Мережа покриття постійно розширюється, покращуючи досвід користування продукцією Supermicro на загальнонаціональному рівні.

Super Micro Computer, Inc. — світовий лідер в обчисленні корпоративних даних, зберіганні, підтримці мереж і зелених комп’ютерних технологіях. Компанія посідає перше місце у рейтингу швидко зростаючих ІТ-компаній і є постачальником провідних рішень у сфері обробки даних. Бренд Supermicro має широкий асортимент продукції, серед якої мережеві адаптери, аксесуари для оптимізації серверних рішень, сервери зберігання даних.

Для отримання детальної інформації про рішення Supermicro та розширену гарантію NBD надсилайте, будь ласка, запит за адресою supermicro@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільш енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.
Детальніше: http://supermicro.com