Запрошуємо Вас відвідати перший вебінар

Вебінар Panasas ActiveStor Ultra

Дистриб’юторська компанія ASBIS, у партнерстві з Panasas і EPAM, представляє найпродуктивнішу у світі паралельну файлову систему Panasas PanFS на базі систем зберігання даних Panasas ActiveStor Ultra, призначених для високопродуктивних обчислень (HPC). Саме цьому буде присвячений онлайн-захід.

Вебінар відбудеться 23 вересня 2020 об 11:00 (час київський).
 
Доповідачі Олексій Іванюк (EPAM) і Роберт Мерфі (Panasas) розкажуть, як система ActiveStor Ultra може допомогти вашому бізнесу, як вона функціонує і які переконливі переваги має порівняно з рішеннями Lustre, IBM GPFS, Dell EMC Isilon и NetApp HPC.

Також Ви дізнаєтеся, чому ActiveStor Ultra є лідером із продуктивності й надає найкраще співвідношення ціна/продуктивність серед пристроїв зберігання даних для систем високопродуктивних обчислень (HPC), чому ним простіше керувати й підтримувати, і чому в нього найнижча вартість володіння.

Поговоримо про інноваційну архітектуру, що включає технологію динамічного прискорення даних DDA (Dynamic Data Acceleration), що використовує унікальний і дуже елегантний метод розміщення даних на різних типах носіїв (NVMe flash, SSD, HDD) залежно від типу файлу, що дає змогу збільшити продуктивність і зменшити вартість рішення.

Для участі потрібно зареєструватися.

З нетерпінням чекаємо на зворотний зв’язок! Для отримання додаткової інформації по продуктах Panasas, будь ласка, звертайтеся до нас: Олексій Новік, a.novik@asbis.com (ASBIS INTERNATIONAL)

 
Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Panasas Panasas вже більше 10-ти років розробляє і поставляє рішення зберігання даних ActiveStor® під керуванням PanFS®. Пристроям зберігання Panasas для HPC довіряють у великих і малих компаніях по всьому світу, включаючи складні виробництва та машинобудування, медицину, телекомунікації та розваги, вищу освіту та науку, державні установи. Panasas ActiveStor є високопродуктивної системою зберігання даних, яка характеризується принципом «установив і забув», що дозволяє користувачам фокусуватися на їх важливих проектах, а не відволікатися на технології.

Більше інформації: https://www.panasas.com/