Спробуйте звичний за відчуттями комплект

Найпродаваніші клавіатура і мишка від Logitech: Тепер без звуку в новому комплекті MK295 Silent Wireless Combo

Компанія Logitech оголосила випуск MK295 Silent Wireless Combo – довговічний і зручний комплект із клавіатури й мишки з новою фірмовою технологією SilentTouch, яка прибирає 90% шуму під час друкування й натискання на кнопки, які були в наборі Logitech MK270. Новий комплект доступний у графітовому й кремовому (білому) кольорах, за відчуттями працює так само, як найпродаваніший у світі набір MK270 від компанії Logitech, але без звуків, які можуть дратувати вас і довколишніх.

«Не має значення, працюєте ви вдома чи в офісі, ми знаємо, що одним із головних чинників, які заважають зосередитися на творчості й навчанні, перешкоджають продуктивності й навіть психологічному комфорту, є шум. Наша технологія SilentTouch у новому комплекті MK295 Silent Wireless Combo дає вам змогу зосередитися на роботі й не відволікатися на сторонні звуки», – розповідає Дельфіна Донн-Крок, керівник напрямку рішень для творчості й продуктивності компанії Logitech. – «Цей новий тихий комплект за відчуттями й зручністю такий самий, як і наш найпродаваніший комплект із клавіатури й мишки, але без шуму!»

Повнорозмірна клавіатура має герметичний дизайн, довговічні клавіші й міцні ніжки, з можливістю регулювати висоту нахилу, що дає ще більше функціональності та зручності. Термін служби батарейки в 36 місяців дозволяє не турбуватися про її часту заміну, тож ви можете тривалий час працювати з легкістю, яку забезпечує надійний бездротовий зв’язок. 

Зручна й компактна мишка, що повторює форму руки, дає змогу плавно й точно наводити курсор, натискати на кнопки – і все це безшумно. Пристрій працює від батарейки, термін служби якої досягає 18 місяців, а також має перемикач ввімк/вимк, тож він готовий до роботи разом з вами в будь-який момент. Насолоджуйтеся стійким бездротовим з’єднанням на відстані до 10 метрів за допомогою мініатюрного USB-приймача (plug-and-forget).

Характеристики Logitech MK295:

  • Менше відволікальних чинників під час роботи – інноваційна технологія SilentTouch прибирає понад 90% звуків, які можуть дратувати вас і довколишніх, і все це зі збереженням звичного відчуття від набору тексту й кліків мишки найпродаванішого у світі комплекту.
  • Повнорозмірний комфорт – клавіатура з 8 гарячими клавішами й цифровою панеллю для ефективного вводу даних і простої навігації.
  • Зручна та компактна мишка – ергономічна портативна форма з плавним, точним кліком і стабільною роботою на більшості поверхонь, а технологія SilentTouch робить натискання безшумними.
  • Бездротове з’єднання без затримок – забудьте про зникнення з’єднання й затримки завдяки стійкому бездротовому з’єднанню на частоті 2,4 ГГц у радіусі до 10 м. Звільніть свій стіл за допомогою USB-приймача – такого мініатюрного, що його можна залишати в комп’ютері.
  • Довготермінові батарейки – терміни служби для клавіатури 36 місяців і 18 місяців для миші, а також перемикачі ввімк/вимк дозволяють не турбуватися про часту заміну елементів живлення.
  • Надійність і довговічність – герметичний дизайн, надійні клавіші, стійкі ніжки для нахилу, з можливістю регулювати висоту, дають ще більше функціональності й зручності. 

Новинка буде доступна в графітовому та кремовому (білому) кольорах.

В Україні Logitech MK295 з’явиться орієнтовно у вересні цього року.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua