З 1 квітня всі сервісні послуги для бренда надаватимуться компанією «АСБІС СЕРВІС»

Нові умови сервісного обслуговування ТМ Logitech

З 1 квітня 2021 року компанія «F1 Center» припиняє обслуговування ТМ Logitech. Гарантійне та постгарантійне обслуговування всієї продукції бренда відтепер здійснюватиме сервісний центр «АСБІС СЕРВІС», розташований за адресою: м., Київ, вул. Газова, 30. Контактні телефони: +380 (44) 455-30-66, +380 (97) 455-30-66.

До конкурентних переваг «АСБІС СЕРВІС» належить сучасне обладнання, рекомендоване виробником, використання виключно оригінальних деталей виробника та офіційна гарантія від виробника. Багаторічний досвід, співпраця з провідними світовими брендами (Apple, Beats, Bang&Olufsen тощо) та задоволені відгуки клієнтів гарантують швидкий та якісний результат для усіх, хто зіштовхнувся з необхідністю ремонту або заміни компонентів техніки Logitech. 

Кінцеві споживачі можуть звернутися як безпосередньо до сервісного центра «АСБІС СЕРВІС», так і скористатися безкоштовною послугою «Пікап Сервіс» від ТМ Logitech та компанії «Нова Пошта» в будь якому зручному відділені.

З детальною інформацією щодо сервісного обслуговування можна ознайомитися за посиланням: https://www.asbis.ua/asbis-service

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua