ConnectX SmartNICs та Bluefield I / O Processing Units (IPU) є першими адаптерами 200Gb/s для підтримки NVMe-over TCP та RoCE

MELLANOX виводить технології NVME/TCP ТА ROCE FABRICS на новий рівень продуктивності

Mellanox Technologies – провідний постачальник високопродуктивних телекомунікаційних рішень для серверів і систем зберігання даних – оголосив про збільшення швидкості NVMe/TCP до 200 ГБіт/с. Весь портфель адаптерів ConnectX підтримує NVMe-oF як через TCP, так і через RoCE. А віднедавна нові продукти ConnectX-6 Dx і BlueField-2 мають функцію захисту NVMe-з'єднання через IPsec та TLS із використанням апаратного шифрування та дешифрування. Цими рішеннями Mellanox розширює можливості хмарних, телекомунікаційних та корпоративних ЦОД для розгортання високоефективних платформ із флеш-пам'яттю NVMe з використанням TCP / IP і RoCE.

Вимоги до веб-масштабованого динамічного сховища, що зростають, привели до того, що хмарні гіганти впроваджують мережеві технології зберігання NVMe для підтримки своїх потреб у складеній інфраструктурі з найвищою швидкістю і гнучкістю. Забезпечуючи повністю автоматизований та зрозумілий доступ до ресурсів зберігання, складену архітектуру зберігання замінюють традиційні ізольовані моделі інфраструктури, що є ключовою перевагою ЦОД-ів різних рівнів. Використання масштабованих носіїв зберігання NVMe забезпечує високопродуктивне мережеве з'єднання з мінімальними затримками для прискорення доступу до програмно-визначуваних систем зберігання.

Mellanox, лідер у галузі високопродуктивних мереж, пропонує повний портфель рішень, що включає мережеві адаптери ConnectX SmartNICs та BlueField IPUs. Інноваційна лінійка продуктів забезпечує передові можливості NVMe-oF як через TCP, так і через RDMA-протоколи, гарантуючи чудову продуктивність, високу рентабельність інвестицій і низьку сукупну вартість володіння порівняно з іншими мережевими адаптерами. Доступні вже зараз адаптери ConnectX-6 Dx та очікувані найближчим часом Bluefield-2 IPU підтримують апаратне криптографічне прискорення IPSec та TLS як через RoCE, так і через TCP, що робить їх найшвидшими та найбезпечнішими адаптерами NVMe-SmartNICs у світі. Новий рівень швидкості NVMe/TCP дозволяє клієнтам розгортати сховище NVMe сьогодні в наявних середовищах TCP/IP, що дає змогу замовникам плавно переходити від застарілих рішень зберігання до сучасних платформ. Останні тести демонструють, що адаптери ConnectX забезпечують продуктивність до повної лінійної швидкості з використанням протоколу NVMe / TCP. Крім того, ConnectX та BlueField постачають NVMe-апаратні прискорювачі для таргетів зберігання і функції ініціатора в мережах RoCE, забезпечуючи безпрецедентну продуктивність та ефективність процесора. ConnectX SmartNICs та BlueField IPU ідеально підходять для будь-якого рішення NVMe-of storage, дозволяючи замовникам вибирати зручну мережу, досягати більшої масштабованості, виключати «вендор-лок» та забезпечувати безпеку даних, що передаються мережевими каналами, а також даних у стані спокою.

За детальною інформацією звертайтеся за електронною адресою mellanox@asbis.ua   

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Mellanox Technologies – виробник телекомунікаційного обладнання. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, та Йокнеамі, Ізраїль.

З 2011 Mellanox є єдиним виробником комутаторів та мережевих адаптерів для високошвидкісних мереж Infiniband, 10G, 40G та швидших Ethernet для центрів обробки даних і кластерів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.mellanox.com

>>Source