Створене на базі 200 HDR InfiniBand Mellanox Quantum™

MELLANOX представляє QUANTUM LONGREACH – прилад, що розширює можливості підключення INFINIBAND 100G EDR та 200G HDR до 10 та 40 кілометрів

Mellanox® Technologies, Ltd., провідний постачальник високоефективних комплексних інтелектуальних рішень для серверів центрів обробки даних і систем зберігання, представив серію комутаторів InflaBand Mellanox Quantum™ LongReach. Системи Quantum LongReach забезпечують можливість безперешкодного з'єднання віддалених центрів обробки даних InfiniBand або забезпечення високошвидкісного та повного з'єднання RDMA (віддалений прямий доступ до пам’яті) між віддаленими обчислювальними інфраструктурами та інфраструктурами зберігання даних.

Створені на базі 200-гігабітного HDR-комутатора Mellanox Quantum InfiniBand, рішення LongReach забезпечують з’єднання до двох портів довгої відстані та восьми локальних портів InfiniBand. Перші з відзначених портів можуть забезпечити пропускну здатність до 100 Гбіт/с на відстані 10 і 40 кілометрів.

За допомогою Quantum LongReach користувачі можуть легко та ефективно отримати наступне:

  • Підключення віддалених центрів обробки даних на основі InfiniBand. Це дозволить створити єдиний віртуальний центр обробки даних, ефективно поєднуючи обчислювальну потужність систем декількох центрів для підвищення загальної продуктивності та масштабованості. За допомогою LongReach користувачі можуть задіяти можливості «мертвих» обчислень, таких як протокол масштабованої ієрархічної агрегації та скорочення (SHARP™), контроль перевантаженості, розширена телеметрія та багато іншого.
  • Поступову міграцію користувацьких застосунків з одного центру обробки даних до іншого. Це необхідно, щоб підтримувати різноманітні потреби користувачів, а також балансувати навантаження між центрами обробки даних InfiniBand, щоб мати можливість надавати відповідні послуги у випадках відмови інших центрів обробки даних.
  • Мати можливість увімкнути швидке та ефективне підключення між інфраструктурою віддалених обчислень та сховищ, забезпечуючи оперативне аварійне відновлення та багато іншого.

«Mellanox Quantum LongReach забезпечує вбудоване підключення InfiniBand між віддаленими інформаційними центрами обробки даних або між ЦОДами та інфраструктурою віддаленого сховища. Це дозволяє користувачам насолоджуватися нативними системами прискорення обчислювальної техніки RDMA, механізмами прискорення In-Network Computing, контролем перевантажень та іншими перевагами технології InfiniBand у всьому світі, – відзначив Гілад Сейнер, старший віце-президент з маркетингу Mellanox Technologies. – Наявні та нові клієнти, які хочуть безперешкодно розширити свої кластери через локальні та розподілені мережі InfiniBand, що знаходяться в кілометрах один від одного, вважають Mellanox Quantum LongReach найкращим економічно ефективним рішенням».

Серія Quantum LongReach включає дві моделі: MTQ8100, яка забезпечує пропускну здатність 100 Гбіт / с до 10 кілометрів; і MTQ8200, який забезпечує пропускну здатність 100 Гбіт / с до 40 кілометрів.

Продукція стане доступною в першій половині 2020 року.

Щоб дізнатися більше, надішліть, будь ласка, інформаційний запит на електронну адресу mellanox@asbis.ua.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Mellanox Technologies – виробник телекомунікаційного обладнання. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, таЙокнеамі, Ізраїль.

З 2011 Mellanoxє єдиним виробником комутаторів та мережевих адаптерів для високошвидкісних мереж Infiniband, 10G, 40G та швидших Ethernet для центрів обробки даних і кластерів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.mellanox.com