Кіберспортивна організація Natus Vincere та визнаний інноватор у галузі ігрових технологій та обладнання Logitech G анонсували угоду про співпрацю.

Logitech G і Natus Vincere уклали багаторічне партнерство

Згідно з її умовами, Logitech G стає ексклюзивним постачальником ігрової продукції для Na'Vi. Для обох сторін укладеного договору це є логічним та довгоочікуваним кроком. «Ми розпочинаємо нове десятиліття нашого клубу з партнерства зі справжнім лідером ринку в галузі ігрової продукції – Logitech G. Важливо, що компанія, яка надаватиме для наших гравців ігрові гарнітури, клавіатури, мишки та килимки, працює з величезною кількістю кіберспортсменів та організацій, постійно спираючись на їхні відгуки під час розробки нових ігрових пристроїв. Це вселяє великий оптимізм в наше, сподіваюся, тривале та успішне партнерство», – прокоментував договір про колаборацію Євген «Haris Pilton» Золотарьов, генеральний менеджер Natus Vincere.

Logitech G, один із брендів інтернаціональної компанії Logitech, є лідером у галузі ігрових пристроїв для комп'ютерів і консолей. Інноваційний дизайн, прогресивні технології та любов Logitech G до відеоігор забезпечують гравців будь-якого рівня найкращими в індустрії клавіатурами, мишами, гарнітурами, килимками, а також контролерами для автомобільних, авіаційних і космічних симуляторів. Завдяки своїм революційним продуктам Logitech G є ідеальною парою для Na'Vi, чия мета – домагатися найвищих показників ефективності від своїх кіберспортсменів. «Ми пишаємося тим, що можемо працювати з командами, які прагнуть досягти максимальних результатів, і знають, що у нас є пристрої, які допомагають боротися на найвищому рівні. Ми дуже раді можливості допомогти Na’Vi та їхнім кіберспортсменам світового рівня в досягненні їхніх цілей», – відзначив Брент Беррі, керівник кіберспортивного напряму Logitech G.

Компанія Logitech G славиться тим, що постійно залучає авторитетних кіберспортсменів до тестування нової та вдосконаленої продукції. «Чудово, що під час створення нових моделей Logitech G враховує відгуки професійних гравців. Мені здається, це правильно. Ми використовуємо пристрої по 14 годин на день і дійсно можемо вказати на те, що слід виправити. Я радий, що ми почали співпрацювати з цією компанією», – поділився емоціями Олександр «s1mple» Костильов, суперзірка на світовій про-сцені Counter-Strike: Global Offensive та найкращий гравець світу 2018 року за версією HLTV.org. «Радий, що Na’Vi почали співпрацювати з Logitech G. Зізнаюся, я вже встиг протестувати мишку Logitech G703. Тепер очікую з нетерпінням, коли зможу пограти у G PRO X. Вболівайте за нас на DreamLeague в січні», – додав Павло «9pasha» Хвастунов, один із найбільш досвідчених гравців команди з Dota 2, п'ятикратний переможець major-чемпіонатів.

Natus Vincere (з латині – «народжені перемагати»), скорочено Na'Vi – українська мультиігрова кіберспортивна організація, створена 17 грудня 2009 року. 2010 року повністю український склад у дисципліні Counter-Strike 1.6 вперше в історії виграв три великі турніри за один рік – Intel Extreme Masters, Electronic Sports World Cup та World Cyber Games, а 2011 року український склад команди з Dota 2 виборов першість у турнірі The International, вигравши один мільйон доларів. Має свої команди в різноманітних ігрових дисциплінах, зокрема Dota 2, Counter-strike, FIFA, Starcraft II, World of Tanks, League of Legends, Fortnite. На початку 2020 року команда візьме участь у турнірі DreamLeague Season 13, який пройде з 18 до 26 січня в німецькому місті Лейпциг. За призовий фонд розміром мільйон доларів та 15 тисяч очок Dota Pro Circuit, які необхідні для потрапляння до The International 2020, змагатимуться 16 учасників з усього світу.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

# # #

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей через посередництво цифрових технологій. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися безліччю аудіо- та відеорозваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет.

Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована 1981 року, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Долучайтеся до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Холдинг ASBIS – один із найбільших постачальників комп’ютерних комплектуючих на європейські ринки, що розвиваються, а також ринки Близького Сходу і Африки (регіон EMEA). ASBIS пропонує клієнтам унікальну комбінацію якісного продукту, ефективного гарантійного обслуговування та кваліфікованої технічної підтримки завдяки сильним локальним командам і досвіду інтернаціональної компанії.

Компанія ASBIS-Україна розпочала свою роботу 1997 року. За 22 роки успішної роботи компанія ASBIS-Україна стала найбільшим IT-дистриб'ютором України, надаючи своїм клієнтам широкий асортимент комп’ютерних комплектуючих, ноутбуків, програмного забезпечення, мережевого та сервісного обладнання.

Більше інформації: www.asbis.ua