На щорічній виставці побутової електроніки International CES 2020 (Consumer Electronics Show)

Dell XPS 13 (2020) – найкращий ноутбук CES 2020!

Buy online

DELL Noteboooks

 

Тут використовується майже кожен квадратний міліметр корпусу. Крім того, новинка, як і попередник, має неперевершений дизайн, а фільми на дисплеї виглядають напрочуд гарно. Dell не перестає дивувати інноваціями. Дуже цікаві розробки стали надбанням нового Dell XPS 13. Саме завдяки ним цей ноутбук вийшов таким потужним. Однак на CES 2020 Dell виводить свої інновації на новий рівень. Новинка отримала фактично безрамковий дизайн. Така модель чи не перша в своєму роді. 

Дизайн Dell XPS 13 (2020)

Перед нами – не одна швидка та велика зміна, а результат цілої низки поступових удосконалень. Всі вони стали результатом того, Dell XPS 13 (2020) став найкращим ноутбуком CES 2020. По-перше, дисплей XPS 13 дюймів тепер практично без рамок, завдяки розвитку дизайну Dell Infinity Edge. Це означає, що компанії вдалося в 11-дюймовий форм-фактор вмістити 13,4-дюймовий дисплей. Крім того, завдяки цілій низці технічних досягнень, виробник навіть зменшив розміри ноутбука, зробивши їх на 2% меншими, ніж у попередника. Загалом, новий Dell XPS 13 – це вправа на увагу до деталей, які вдосконалюють ноутбук безліччю невеликих нововведень. В результаті ми маємо значний прорив для системи. 

Характеристики Dell XPS 13 (2020)

Базова модель отримала процесор Intel Core i3 10-го покоління з 4 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ SSD та сенсорним дисплеєм 1920×1080. Однак система може бути сконфігурована з обсягом пам’яті до 2 ТБ, інтегрованим процесором Intel Iris Plus та сенсорним дисплеєм 4K, HDR.

Дисплей Dell XPS 13 (2020)

В оновленій моделі XPS 13діагональ дисплея збільшена до 13,4 дюйма. Він захищений склом Gorilla Glass 6. Клавіатуру розширили від краю до краю, а тачпад збільшили на 17%. Співвідношення сторін дисплею – 16:10. Крім того, в цій моделі він на 25% яскравіший, ніж у моделі попереднього покоління. Повнорозмірну клавіатуру острівного типу замінила фірмова maglev, що в свою чергу покращило роботу з текстами.

Новий Dell XPS 13 дюймів – із ще компактнішими розмірами, більш стильний та з тонкими рамками навколо дисплею. Він доводить, що Dell знає, як саме потрібно робити дійсно цікаві «конверти». Найближчим часом новинка буде доступною для замовлення.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу: dell@asbis.ua

Source

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Dell– один з лідерів у світі по виробництву комп'ютерів. Компанія була заснована Майклом Деллом, в 1984 році в місті Остін (Техас) як PC Limited, з 1988 – Dell Computer, після 2003 – Dell Inc. У 1987 році вийшла на ринок Європи, в 1994 – на ринок Азіатсько-Тихоокеанського регіону. У 2005 році Fortune назвав Dell «компанією, що викликає найбільше захоплення в США» (в світовому рейтингу – третє місце). У перші роки діяльності прибутки становили менше 300 тис. дол., а в 2005 фін. році доходи наблизилися до 50 млрд дол.

Детальнішу інформацію Ви зможете знайти на сайті виробника: http://dell.ua