Нові функції NUC з розблокованими процесорами Intel Core 13-го покоління

Intel® NUC 13 Extreme встановлює новий стандарт ігрової продуктивності

Intel випустила новий Intel NUC 13 Extreme Kit (кодова назва Raptor Canyon) та Intel NUC 13 Extreme Compute Element, які в поєднанні створюють найпотужніший з усіх раніше існуючих1 Intel® NUC. NUC 13 Extreme має розблоковані2 настільні процесори Intel® Core™ 13-го покоління та простір для нових 12-дюймових відеокарт з трьома слотами, щоб забезпечити ще більшу продуктивність для геймерів-ентузіастів та творців контенту. . 

“Цього року виповнюється 10 років нашій вражаючій лінійці продуктів Intel NUC, а Intel NUC 13 Extreme (кодова назва Raptor Canyon) є чудовим відображенням того, як далеко ми зайшли. Наш перший в історії NUC продемонстрував прорив у мініатюризації невеликого настільного ПК в надмалий форм-фактор ПК. Хоча наш найдрібніший міні-ПК, наш останній Intel NUC 13 Extreme встановлює нову планку того, як упакувати зоряну ігрову продуктивність у форм-факторі, який на 70% менший, ніж типова ігрова вежа на 50 л. Поряд з епічною продуктивністю, яку ви очікуєте від продукту Intel NUC, ми також забезпечуємо виняткову якість продукції та щільність функцій у повністю модульному та настроюваному дизайні.”– Брайан Маккарсон, віце-президент Intel і генеральний менеджер Intel NUC Group   

Чому це важливо: 

Intel NUC 13 Extreme поєднує в собі оптимізовану температурну конструкцію з неперевершеною продуктивністю та небаченими раніше функціями. Оновлене шасі оптимізує потік повітря для зменшення шуму та дроселювання під час інтенсивної гри та великих робочих навантажень, зберігаючи фірмову компактність NUC.

Про його мінімалістичний дизайн, масивну потужність: 

Модульний Intel NUC 13 Extreme досягає неймовірної швидкості завдяки настільному процесору Intel® Core™ i9 13-го покоління з вісьмома продуктивними (P-ядрами) і 16 ефективними (E-ядрами) ядрами, 32 потоками та неймовірної турбо частоти до 5,8 ГГц. NUC 13 Extreme включає в себе всі необхідні геймерам додаткові функції та підключення, зокрема: 

  • Підтримка до 64 ГБ двоканальних DDR5-5600 МГц SODIMM. 
  • Підтримка PCIe Gen5 x16 нових 12-дюймових відеокарт з потрійним слотом. 
  • Підтримка до трьох SSD PCIe Gen 4 NVMe (M.2 2280). 
  • Intel® 2.5GbE (i226-V) / 10GbE (AQC113) LAN 
  • Intel® Killer™ Wi-Fi 6E. 
  • Два порти Thunderbolt™ 4. 
  • Шість задніх портів USB 3.2 Gen2.

 

1На основі розблокованих процесорів Intel Core i9/i7/i5 13-го покоління потужністю 125 Вт — майже вдвічі більше, ніж базова потужність процесорів попереднього покоління.

2Розгін може анулювати гарантію або вплинути на справність системи. Результати можуть відрізнятися. Детальніше дивіться www.intel.com/overclocking.