Накопичувач Intel SSD серії 670p пропонує необхідний баланс виконання

Intel випускає SSD для повсякденних обчислень, основних ігор

В рамках заходу Memory and Storage 2020, який відбувся у грудні 2020 року, компанія Intel випустила Intel® твердотілий SSD-накопичувач серії 670p, 144-шаровий клієнтський SSD-накопичувач на основі флеш-пам’яті чотирирівневої комірки (QLC).

Накопичувач Intel SSD серії 670p базується на нашій 144-шаровій QLC 3D NAND флеш-пам’яті об’ємом у 128 гігабайт і забезпечує вдвічі швидше читання, на 38% швидше вибіркове читання, і до 50%  менше затримок читання, у порівнянні із попереднім поколінням SSD-накопичувачів. Пропонуючи найкраще виконання, ємності до 2 терабайт та посилену надійність, накопичувач Intel SSD серії 670p є ідеальним носієм даних для тонких і легких ноутбуків– Роб Крук (Rob Crooke), старший віце-президент Intel і генеральний директор групи продуктів та рішень NAND.

Що робить накопичувач? Розроблений із використанням останніх QLC-технологій, накопичувач Intel SSD серії 670p має ємність до 2 терабайт на кожному диску, що представляє неймовірну цінність як для щоденного користування, так і для масового геймінгу. У порівнянні із попереднім поколінням накопичувачів Intel® QLC 3D NAND SSD, накопичувач серії 670p пропонує вдосконалене виконання, що включає у 2 рази швидше послідовне читання і на 20% довшу тривалість експлуатації. Налаштований на малу глибину черги і змішані навантаження, щоб відповідати вимогам сучасних найбільш розповсюджених потреб, найновішій клієнтський носій від компанії Intel пропонує потрібний баланс виконання, ціни та потужності. Доступний вже сьогодні, M.2 форм-фактор накопичувача Intel SSD серії 670p довжиною у 80 мм ідеально підходить для тонких і легких ноутбуків і ПК.

Чому це важливо? Компанія Intel вже 10 років розробляє свою QLC-технологію, щоб досягти тих виконання і ємності, які б відповідали сучасним вимогам до носіїв інформації для ПК, у тому числі носіїв вищого рівня і здатності ефективно оперувати великими об’ємами даних. QLC SSD-накопичувачі від компанії Intel створені на основі технології плаваючого затвору — цей метод збереження даних є ключовою конкурентною перевагою. Нова конфігурація комірки в накопичувачі Intel SSD серії 670p дозволяє збільшити ємність носія, оптимізованого для щоденного користування за доступною ціною і допомагає прискорити адаптування SSD-накопичувача.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.