Штучний інтелект відкрив нову еру творчості та винахідливості. Сьогодні технології Intel® лежать в основі деяких найбільш перспективних прикладів використання АІ у бізнесі

Штучний інтелект

Наші клієнти досягли успіху в цілому спектрі обладнання: масове розміщення логічних виводів на процесорах у декількох центрах обробки даних для механізмів рекомендацій щодо контенту, камери на основі VPU, які захищають зникаючі види від браконьєрів у режимі реального часу, та FPGA, що забезпечують прискорення для швидких результатів пошуку. Апаратне та програмне забезпечення Intel® розпізнавання потужних зображень, кіберінтелекту, профілактичного обслуговування, шахрайства та багато іншого. Від стратегії передачі даних до розгортання на масштабі підприємства, Intel та наша екосистема прискорюють час від пілотного проекту до впливу на бізнес завдяки готовим до виробництва рішенням, які вирішують загальні проблеми, незалежно від вашої галузі.

Але це ще не все. Ми тісно співпрацюємо зі спільнотою АІ, щоб пришвидшити відкриття та досягти значного прогресу в тому, як ми використовуємо штучний інтелект для додавання цінності нашій роботі та життю, чи то пошук води на Місяці, прискорення критичних медичних діагнозів або швидше виявлення дефектів продуктів. Це АІ від Intel.
 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua    

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.